Review: ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah - Cahaya Hayati

7 Dec 2021

Review: ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah

ACCESSTRADE merupakan salah satu platform affiliate Marketing yang terdapat di Malaysia. Bagi Blogger, affiliate memang sangat tidak asing lagi dari mereka. Inilah salah satu cara para Blogger mendapat duit. Affiliate Marketing ini, contohnya begini, anda Promosi produk, orang Klik dan beli melalui link anda, anda dapat komisen. Itulah dia affiliate. Kebiasaan Blogger akan review produk dan selitkan link affiliate mereka. Dari situ mereka peroleh komisen. 


Daftar segera >> Daftar ACCESSTRADE


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,


ACCESSTRADE ini sudah lama bertapak di Malaysia, tapi hanya para Blogger sahaja yang tahu. Kini ACCESSTRADE meluaskan lagi platform mereka untuk menarik orang ramai daftar dan jadi ejen affiliate mereka. Kalau anda ada Facebook, Twitter atau instgram, anda boleh jadi salah satu affiliate mereka. Para Blogger sudah semestinya memang boleh untuk jadi ejen affiliate. Selain ACCESSTRADE, platform affiliate lain, ada juga seperti involve Asia. Tapi involve Asia ini strict. Mereka nak trafik yang tinggi – tinggi sahaja. Tidak macam ACCESSTRADE. Jadi untuk daftar dengan platform ini memang mudah. Daftar pun free dan tak sampai pun 10 minit. 

ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Dalam ACCESSTRADE ini, ada banyak program affiliate seperti Lazada, Shopee, Adidas dan Zalora. Ada banyak lagi. Anda boleh pilih program – program ini. Setiap program ada perbezaan komisen. Jadi pastikan anda baca dulu dia punya komisen sebelum apply. Untuk memudahkan anda juga supaya berjaya dapat komisen yang lumayan. Dalam gambar ini, merupakan sebab kenapa ACCESSTRADE ini sangat mudah. Anda boleh cuba, tiada risiko untuk dipertaruhkan. 


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Laporan yang sentiasa tepat dan dikemaskini


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Pelbagai cara mereka sediakan untuk menarik pembeli


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Anda tidak rugi kalau platform ini anda tidak percaya. Sebab tiada modal dikeluarkan. 

Tak rugi pun anda mencuba. Tiada risiko. Tambahan pula, musim PKP ini, kita memang sangat memerlukan duit. Diharap post ini dapat membantu. Kalau rasa betul, boleh share post ini tapi memang betul pun. Takpe. Cuba dulu. Kalau betul, nanti share dengan orang lain. 


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,


Komisen dari 15 JAN hingga 28 FEB


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Syukur, komisen bulan March, 2 kali ganda.. Alhamdulillah. 


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,

Komisen bulan Mei


Kalau nak daftar, boleh tekan sini. 


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,


Nanti keluar macam ini. Kalau anda individu, letak individu, kalau syarikat letak syarikat. Biasanya individu je buat affiliate ini. County pilih Malaysia. Site URL tu letak URL Facebook ke, blog ke, instagram ke atau Twitter. Site name tu letak lah nama username korang atau nama blog. Letak emel dengan password yang anda nak. Bila dah siap daftar, diorg akan hantar emel pengesahan, so korg kena cek emel dan tekan link yang diorg hantar untuk aktifkan akaun. 


ACCESSTRADE Malaysia – Cara Buat Duit Dari Rumah, accesstrade, cara buat duit dengan accesstrade, affiliate accesstrade, daftar acesstrade, buat duit di rumah, cara buat duit online, online money, review accesstrade,


Lepas itu, anda akan dibawa ke dashboard macam dalam gambar. So nanti, dia suruh jawab beberapa soalan. Tak susah pun, ada pilihan jawapan rasanya. Habis dah tu, ikut arahan dia. Dia akan ajar cara pilih program dan promosi kan link anda. Jangan risau setiap orang berbeza link affiliate nya. Anda jangan lupa juga untuk isi maklumat bank. Nanti tak masuk pula komisen. Lepas tu boleh teroka teroka dalam tu. Semoga berjaya. Doakan saya juga berjaya dalam affiliate ini. 


Terima kasih. 


Source: https://accesstrade.global/my/blog/2021/10/22/review-accesstrade-malaysia-cara-buat-duit-dari-rumah/

 Review by ShareDotCom


No comments:

Post a Comment