loading...

Hello!

10:14 PG Cahaya Hayati 6 Comments

Assalamualaikum wbt & Selamat Hari Raya Aidilfitri. Fuhhh lama giler tak update... Busy sesangat. Hari ni baru masuk office dan banyak email yang hendak di baca dan reply. Next week pula minggu audit ISO. Dan mommy adalah salah seorang auditor tersebut. Phewww. Korang boleh bayangkan berapa busy nya mommy. 

So, hari ini update just nak kembalikan semangat berblog. Supaya tak bersarang, Hihi.

Oh yer, mommy baru touch up blog. Dah tukar header dan template. Tapi belum 100% siap. Nak kena guna kepakaran pakar blog. Mommy tak berapa nak pandai... sikit2 boleh la. 


Di bulan yang baik ini juga, mommy nak mohon ampun dan maaf andai apa yang mommy tulis di sini mengguriskan hati korang yang membaca, tak balas komen dan tak BW balik. Sorry sempat tahun 2017 ni memang agak mencabar bagi mommy.

Kosong-kosong yer.

Yang berdekatan, jika nak singgah beraya... hello hello ja mommy ni. In sha Allah mommy akan menyambut dan meraikan kedatangan awak dengan seadanya. haha. In sha Allah. 

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.



6 comments:

Sheila Adziz berkata...

salam syawal mami, selamat hari raya... :)

Cahaya Hayati berkata...

salam syawal Sheila Adziz.

mamapp berkata...

Selamat mengaudit. Iso 9001 ke

anajingga berkata...

lama juga kak ana tak ke sini, Salam Aidil Fitri juga buat CIk T sekeluarga, maaf zahir dan batin

Cahaya Hayati berkata...

Terima kasih MamaPP. Iya mengaudit ISO 9001:2015.


Salam Aidilfitr juga buat Kak Ana Jingga dan keluarga. Maaf Zahir Batin.

TunSha Ayunie berkata...

Semoga sentiasa sukses :)

Pengikut

Google+ Followers