Beraya Sedondon Itu Wajib

5:00 PTG Cahaya Hayati 2 Comments

Beraya Sedondon Itu Wajib ~ Wajib bagi family mommy sajalah. Bukan apa bila pakai sedondon tu nampak sama dan satu hati. Lagi satu, bila pergi beraya... senang nak cari anak-anak. Nampak saja yang pakai baju sama, confirmlah anak-anak mommy. Hahaha


Pilihan warna sedondon tahun ini adalah Cinnamon ataupun merah bata.. Untuk anak-anak ambil kaler cerah sikit sebab warna baju mommy & daddy dah habis stok. Tak apalah janji seakan-akan dan matching dengan baju mommy & daddy.


As usual, pepagi raya mesti mohon ampun dan maap. Banyak salah dan silap yang kita tak sedar atau tahu....


last sekali sebelum keluar beraya, wajib selpie, wefie bagai.... Gambar kenangan.

Oppps! bagi can kat mommy & daddy sama.. 


So, apa baju sedondon korang? up la untuk idea raya tahun depan pula... 


2 comments:

mamapp berkata...

Cantik warna merah bata walaupun Ada light Dan dark tp ok je tu

Dedaun Comel berkata...

Memang lawa kalau sedondon.. nampak cantik sangat

Pengikut

Google+ Followers