Terpilih Sebagai Pemenang 20 Entry Pertama Untuk Kontes #MYTravelAdventure - Cahaya Hayati

25 Mei 2017

Terpilih Sebagai Pemenang 20 Entry Pertama Untuk Kontes #MYTravelAdventure

Terpilih Sebagai Pemenang 20 Entry Pertama Untuk Kontes #MYTravelAdventure ~ Alhamdulillah. Syukur Ya Allah. Akhirnya mommy terpilih juga sebagai pemenang contest walaupun di antara 20 orang yang hantar entry terawal. Mommy selalu masuk contest tetapi jarang terpilih sebagai pemenang hatta untuk saguhati sekalipun. Tak berapa nak bertuah. hihi

Tak sangka entry suka-suka mommy untuk contest traveloka ini terpilih sebagai pemenang 20 peserta pertama yang menghantar entry contest. 




So, lepas ni boleh lah pergi bercuti-cuti dengan keluarga... 

Oh yer, kalau korang nak tahu entry yang terpilih tu boleh baca di SINI

Azam mommy lepas ni nak rajin-rajin kan diri join contest. Moga-moga bertuah. Selain itu, ia juga dapat membantu mommy untuk membuat entry yang lebih baik dan lebih manfaat. 

Opps. Thanks kepada semua yang like dan baca entry mommy yang mommy ping ke FB. Kerajinan korang meng'like' sangat mommy hargai.  Muahh ciked.

1 ulasan:

  1. hi, saya datang follow sini.. :)
    salam kenal dan selamat berpuasa :)

    BalasPadam