The Covets | Membongkar Tips Dan Rahsia Kecantikan - Cahaya Hayati

26 Sep 2016

The Covets | Membongkar Tips Dan Rahsia Kecantikan

Assalamualaikum wbt. The Covets | Membongkar Tips Dan Rahsia Kecantikan

Korang just nak habaq yang mommy belajar tentang make up dan tips-tips kecantikan dari majalah kecantikan online pertama iaitu the COVETS. 

Orang perempuan kan memang pelik, kalau dah pandai make up sekalipun mesti nak belajar make up lagi. Tetambah bila ada teknik terbaru... Sekarang tak perlu cari mak andam lagi. Sebab the COVETS reveal semua tips dan teknik tu. Hujung jari je uollss.

The Covets

Dalam the COVETS terdapat pelbagai tips kecantikan dan make up. Semua tu kita boleh tahu melalui LIMA KATEGORI iaitu:-


  • The Care

The Covets

  • The Colors



The Covets

  • The Scents


The Covets

  • The Talks


The Covets

  • The Lifestyle


The Covets

Actually ada banyak lagi TAPI kena stay tuned lahh dan jangan lupa follow the COVETS 

Website :  http://www.thecovets.com/
Facebook :  https://www.facebook.com/thecovets/
Instagram :  https://www.instagram.com/the.covets/

1 ulasan: