Sudah Ku Tahu

9:38 PG Cahaya Hayati 1 Comments

Assalamualaikum wbt. Sudah ku tahu lagu dari projector band yang menjadi halwa telinga di saat ini. First dengar lagu ni masa Khai Bahar nyanyi. Ingatkan lagu Khai Bahar... Rupa-rupanya lagu projector band. Tapikan Khai Bahar nyanyi lagi best dengar. Telinga aku je tau... Telinga korang maybe lain. haha

Lagu ini merupakan kisah benar salah seorang anggota projector band. Putus cinta dengan kekasih hati yang curang. Sambil layan perasaaan keciwa, dia menghasilkan lirik ini. Lirik yang di tulis memang sampai ke hati terutamanya part

Seringkali aku menduga,seringkali ini terjadi,segala rahsia sudah ku tahu,rupanya aku tak dicintai......

Moh ler kita berjiwang di pagi hari sambil buat kerja. Yang tengah frust tu jangan dengar lagu ni, karang terlebih feeling. Tak boleh move on terus. Ayooo tak tahu...


Projector Band


Sudah Ku Tahu 

Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo !!!

C/O Sayang !! 
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang !!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku SELAMANYA

1 comments:

Azlinda Azman berkata...

suka dengar lagu ini hehehe

Pengikut

Google+ Followers