loading...

28 Apr 2016

# blog # Tips

Adsense Setelah 5 Bulan Di Blog

Assalamualaikum wbt. Adsense setelah 5 bulan di blog.. Apa yang aku boleh kata adalah tunggu 3 tahun lagi baru boleh cash out. hahaha

tips adsense

Update ni bukan pasal earning adsense yang aku dapat setiap hari tetapi nak cakap kalau setiap hari update blog tetapi tak dapat apa-apa, korang kena kaji balik sebab apa. Sebulan yang lepas aku pernah alaminya. Update ttp earning tetap  kosong. Sedih tengok akaun adsense.. huhu

Dalam dok kaji kenapa income adsense tak naik-naik, terperasan pula tab optimization dalam akaun adsense. Cubalah mengikut arahan yang di beri. Alhamdulillah. Income adsense semakin melekat walaupun tak update blog. Satu sen pun kira income jugakkan?

tips untuk tingkatkan pendapatan adsense

So, korang kalau nak naikkan income adsense boleh cuba cara ni. Aku cuba 2 cara di atas... ads sensitif aku takmo sebab nak dapatkan income yang bersih...

1 ulasan:

anajingga berkata...

wah untunglah cik T ada adsense..kasi beranak pinak kay :)

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292