# EFG - Bukan Sembang Kosong

4:20 PTG Cahaya Hayati 9 Comments

Assalamualaikum wbt.

Exchange Feed Group


I'm officially join EFG - Exchange Feed Group. hehehe

Selama ni dok tengok ja logo ni kat blog PCL . Tergerak hati nak join tapi tak berapa tau apa function feed.. perhati dan dok baca dari blog blogger yang dah join dulu. Then, decide nak join... and now i'm officially EFG.

Apa benefit yang Cik Ti dapat dari join EFG:-

  • network
  • kawan-kawan baru dari kalangan blogger
  • ilmu
  • meningkatkan traffic blog ( uv & pv)
  • Banyak sangat benefit dia. Tak larat nak senarai... :D
Yang join EFG saja yang tahu..  Kalau nak tahu, joinlah yer.. contact irra yer.

9 comments:

ewento marcello berkata...

jom joinnnnn!!!!

Hayati Sakaria berkata...

jom2..

Nik Ainaa berkata...

EFG OHSEM! ^__^

Cik Iput berkata...

jom beramai-ramai memeriahkan group ini

aRz MoHa berkata...

semoga kita terus berjaya

Nurul Shahira berkata...

Baru nak welcome Cik Ti. Hihi. Welcome to #efg :)

Siti Yang Menaip berkata...

syok dapat kawan2 bloggers yg banyak membantu..

Hayati Sakaria berkata...

Terima kasih Nurul Shahira.

betui tu Siti Yang Menaip... saya pun dah belajar banyak benda.

Nazlee Ismail PCL berkata...

Cik.T, manfaatkan ilmu.. sama² bagi semangat kat rakan bloger. EFG Bukan Sembang Kosong

Pengikut

Google+ Followers