Sorry Zalora, Bukan Salah Saya

2:56 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Hari ni jenguk kat web Zalora.
Hati & mata ni bagai di tarik-tarik untuk tengok handbag. Kekononnya nak hadiah untuk diri sendiri sempena tahun baru. Buat penambah semangat... Hihihi

Dah pilih. Dah masuk dalam cimb clicks.. Dah masuk password. Dah tekan submit... Dah request TAC. Tapi TAC still tak sampai-sampai... 3 kali ulang langkah yang sama tau. huhuhu..



Bila dah 3 kali, jadi maknanya saya takde rezeki untuk dapatkan bag ni... Lain kalilah yer kita shopping kat zalora.

Dalam hati kata selamat duit aku... hahaha. Nak shopping tapi kedekut ...Leh camtu? apa-apapun boleh kannnnn!


Pengikut

Google+ Followers