G.E.R.A.M plus T.E.N.S.I.O.N - Cahaya Hayati

11 Jun 2014

G.E.R.A.M plus T.E.N.S.I.O.N

Nak buat luahan hati jap. Tension ni. :P

Minggu ni dan hari ni banyak benda yang cik ti tension.. huhu. meh saya listkan..
  1. Tension kat system sebab asyik down ja.
  2. Tension kat bos, asyik tanya pasal kerja... Tolong la faham. system down camna nak buat kerja cepat-cepat.
  3. Ada yang tak faham lagi... saya bukan kerja frontliner. Saya tak entertain customer secara direct... Kerja dalam opis pun banyak nak kena hadap. Jadi, jangan la bagi phone number saya kat customer.. kan dah kena marah ngan saya...
  4. Ada lagi rupanya yang tak faham level of authority (LOA). Dah kata saya tak boleh buat sebab kena dapat kelulusan pihak tertentu dulu, jangan la paksa saya buat... Saya TETAP TAK BOLEH buat. Ada faham???
  5. Ada masa saya serius tahap gaban tp dia boleh pula bagi chance... Kalau saya yang berlembut, saya yang kena marah... kena explain bagai. Tension saya!
Cukup la dulu senarai kegeraman dan tension saya. Karang korang pula yang tension dan geram kat saya...
hehehe.. Peace no war!

Lantang saya hanya kat dalam blog ja.. depan2 saya ni pemalu + penakut orangnya. :P

-xoxo-




Tiada ulasan:

Catat Ulasan