Shopping Barang Peribadi - Cahaya Hayati

29 Sep 2013

Shopping Barang Peribadi

Pagi tadi, selepas hantar anak-anak pergi tadika terus pergi Tesco. Hajat di hati nak beli beberapa barang peribadi yang dah habih... Prefer shopping sorang-sorang untuk beli barang peribadi... Kalau shopping sorang-sorang ni, saya boleh belek sesuatu product tu lama-lama skit. Boleh baca label kandungan sesuatu product....

Kalau pergi ngan anak-anak memang tak sempat nak tengok semua tu... Jap jap diaorang lari ke section sini.. Jap lagi plak, diaorang lari ke sana.. Huh kekadang tu hampir hilang kesabaran jugak...
opps. Dah melalut pasai anak-anak pula.

Dulu saya pakai jenama lain. Hari tu try yang sepupu punya rasa cam best ja... Bila yang lama dah habih saya beli jenama dove pula. Hope sesuwai ngan saya.. Tagline 'Rambutmu Mahkotamu' tu yang buat saya nak beli... Hihi, terpengaruh ngan iklan. 

Rambutmu Mahkotamu
 Lotion saya pun dah habih. So try jenama ni pula.  Kulit saya jenis kering dan kasar.... Bertambah kering bila dalam econ..
lotion for dry skin
 Saya ni jenis jarang berkunjung ke Spa. Selalunya buat face treatment sendiri... Yang ni gantikan yang lama... Guna yang ini selepas wapkan muka dengan air panas. Buang white & black head...

Pimple & blackhead remover
Oklah. Setakat ini saja... Nak buat facial jap.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan