loading...

16 Jun 2016

# Advert # Review

Nurraysa Produk Mesra Solat | Collagen Soap

Assalamualaikum wbt. Nurraysa Produk Mesra Solat | Collagen Soap.

Nurraysa

Tertarik dengan tagline 'Produk Mesra Solat' menyebabkan saya terus mencuba Collagen Soap nya. Produk lain nanti akan di cuba. Kenapa guna pencuci dulu? Yelah untuk mengurang kesan alahan dengan produk yang sediaguna. So guna pencuci dulu agar kulit muka mesra demgan produk jenama ini. Bila dah mesra baru kita guna yang lain...

Apa kata saya tentang collagen soap ni?


Nurraysa Collagen soap

Serius sangat best! Sebabnya, jerawat saya mengecut dengan cepat... Jawapan 'cliche'. Eh tak ! Memang kenyataan sebab tiap-tiap bulan bila nak datang period ja mesti naik jerawat 2,3 biji kat muka.. Pastu lambat baik pulak tu. Tiga hari guna jerawat semakin baik. Sekarang jerawat dah tiada tapi kesan parut semakin pudar..

Nurraysa Collagen soap
nampak tak jerawat bawah dagu tuuuu.

Nurraysa Collagen soap
Jerawat bawah dagu dah tiada. Kat pipi tu parut lama...

Lagi satu yang akak suka tentang Nurraysa Collagen Soap ni adalah bila lepas bilas saja, kulit muka terasa lembut dan gebu... Macam dah pakai krim pelembab.

Itulah kebaikan penggunaan Nurraysa Collagen Soap yang mengandungi premium japan marine Collagen. Antara lain kebaikan Collagen Soap ini adalah:

Nurraysa Collagen soap

✔ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
✔ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. 
✔ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela. 
✔ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark.
✔ Menghilangkan Black Head dan White Head.
✔ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
✔ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
✔ Menyamaratakan tona kulit.
✔ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.

Nurraysa

Lagi satu, penggunaan sabun ni sangat menjimatkan sebab satu ketul sabun boleh di potong mengikut kehendak kita. Potong 2 dulu, satu kat rumah dan satu kat pejabat. Tak perlu nak usung sabun yang sama. Ada baki lagi separuh...  

Opps lupa nak habaq yang Produk Nurraysa sekarang tengah buat SALES Aidilfitri. Harga memang gila-gila murah... Cuba tengok Collagen Soap dari harga asal RM 70 turun kepada harga promosi RM 29.90.  Diskaun lebih dari 50% untuk semua produk. Yang penting mesra solat.

Nurraysa

Untuk pembelian produk ini, bolehlah hubungi Puan Suzie melalui contact number dan media berikut:

Puan Suzie Gold

Ctc Number : 012-983 2261

FB : Suzie Gold

FB Page : Che Su Nurraysa Beuty


6 ulasan:

Cik Ash berkata...

nampak macam bagus produk ni

Saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-11.html

Ahlam Miera Shafie berkata...

salam singgah.. hehehe ramai yg ckp produk nih best.. tapi Ahlam belum brkesempatan lg nk try... hehehe maybe nanti.. :)

Absolute Yana berkata...

good that it works for you :)

anajingga berkata...

comei cikT, memang produk yang bagus, kak ana dah repeat order dengan cikSue :)

AziRahmanDot Com berkata...

best guna sabun ni

Sue Izza berkata...

menarik!

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292