Team Building Bersama Dr. Lawrence

3:00 PTG Cahaya Hayati 5 Comments

Assalamualaikum wbt.

Cerita teambuilding. Kali pertama traning dengan Dr. lawrence dari Lawrence Walter Seminars. Best sangat. Memang enjoy!

Team Building Bersama Dr. Lawrence
Dr, lawrence
Teambuilding kali ini mengajar untuk lebih fokus dan tujuan sebenar kita focus. Yes! Dr. Lawrence berjaya menanam semangat dan fokus.

So, siapa yang dapat training dengan Dr. Lawrence janganlah tolak. Paksa diri anda hadir ke training atau seminarnya. In Sha Allah anda tidak akan menyesal...  Best sangat. Sampai tak sempat nak rasa boring. Handphone memang tak boleh pegang masa training. Time rehat ja tengok handphone. 

Team Building Bersama Dr. Lawrence

Kad kecil yang amat bermakna dan mempunyai maksud mendalam. Kad ini di beri kepada semua yang hadir training beliau. Boleh buat sebagai bookmark atau di beri kepada sesiapa saja yang kita inginkan.

Team Building Bersama Dr. Lawrence

Ini pula kena selfie untuk kumpul point. setiap 10 gambar dapat 1 point. hahaha.. So, time orang pergi sembahyang jumaat, kaum hawa dok sibuk selfie ngan poster Dr. Lawrence. Setiap poster ada makna dia yang tersendiri.

Team Building Bersama Dr. Lawrence

My Buddy sepanjang training. Kena jaga buddy baik-baik. Yang belakang tu bukan yer.. 

Ni saja cerita tentang training. Lain-lain cerita nanti update dalam entry yang lain. hehehe.. 

Meh layan gambar selfie ngan poster. Tak pandai posing.. 

Team Building Bersama Dr. Lawrence


Team Building Bersama Dr. Lawrence

5 comments:

Fendi Rocka berkata...

tapi foto yang diambil tak fokus pun..masih samar..

DRAMATIC UNIQ berkata...

memang seronok kalau sesekali dapat join trainning macam ni.. jadikan wake up call untuk diri sendiri... hehehehee... :)

Cahaya Hayati berkata...

Yupp. Memang bersemangat ja bila balik dari training...

Cahaya Hayati berkata...

Tkleh fokus SR. Silau... hehe

Tanpa Nama berkata...

Apa perubahan yang sudah anda buat sejak hampir setahun awak menghadiri kursus ini?

Pengikut

Google+ Followers