Jalan-jalan & Shopping...

Lepas Dinner tu kami jalan-jalan pusing Pasar Malam Brinchang... Takde apa pun nak di beli.
Sama jer di semua gerai... Si Aismar tu yang nak tu... Nak ni... Pujuk2 cakap nanti kat kedai lain pun ada lagi... Berjaya.

Then, off to Tanah Rata... Ada foodcourt & kedai candehati dan baju... Barangan pun lebih kurang kat pasar malam Brinchang. Kat sini dah tak boleh nak pujuk dah si Aismar tu...
3 barang jer yang kami beli untuk Aismar... Penutup telinga, sarung tangan dan stokin.. Boleh di gunakan terus... Bantal-bantal tu tak berminat nak membeli sebab nanti menyemakkan rumah jer...

Budak 2 orang ni bukan minat nak gunakan/ main tetapi lebih kepada minat nak membeli... i think they are just like me.. A shophaholic. Now dah kurang sebab banyak simpan untuk masa depan...

Photo taken at Tanah Rata..





Mengeteh sebelum balik resort.. Kat restoran ni ramai gak yang berkunjung... Tapi di sebabkan masih kenyang kami just minum teh tarik  jer...



Masa kat sini.. Ada pula budak yang feeling korea. Agaknya terkenan masa mengandungkan dia dulu, hari-hari aku tengok citer korea..Sikit-sikit korea...
Jom layan gambar kakak Aisya...




Seronok sangat.. boleh tak nak macam ni forever-ever. Takyah kerja... Kerja saya makan, tido, shopping dan gi jalan-jalan.. Oh heaven!
In Sha Allah semoga tercapai impian ni suatu hari nanti....

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers