Down

10:53 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt.

Hari ni saya rasa down sangat. Terbawa-bawa kes pelanggan semalam kot!
Pelanggan yang terlampau mengada-ngada. Nak original. Memang la tak boleh dapat segera.. 
Minta kerjasama supaya terima salinan yang di akui SAH.. Pun tak nak jugak.
Wahai En. Customer, SALINAN YANG DI AKUI SAH boleh di terima oleh mahkamah.
Tu citer petang semalam.

Tup tup  pagi ni ko datang minta pula salinan yang di akui SAH.
Hailah, macam-macam betui perangai customer ni.

Saya selalu rasa down kalau melibatkan pelanggan. Masih tak dapat nak kawalkan hati...
Pastu keja plak melambak-lambak. 
Keja hakiki dan keja NGO. Dah bercampur aduk...
huhuhu.

Rasa cam nak pi shopping jer bagi naik semangat keja skitt...

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers