Awards Night - Cahaya Hayati

24 Jun 2013

Awards Night

Assalamualaikum wbt.

Hello everybody! I'm back...
hahaha.. Back la sangat kannnn! Miss my blog... Miss my readers too ( ada ker?).
Adaaa... Aku tau. :)

Seminggu tu tak update blog.. Aku sibuk pi berlatih menari boria untuk Awards Night company aku. 
Kiranya wakil state lahhh...

Terima kasih kepada company aku sebab bagi peluang pi awards night ni. Sepanjang keja ni first time...
Selalunya team HR akan memilih staff untuk pergi ke awards night ni...
Kiranya setiap staff akan berpeluang untuk pergi. Terlupa lak nak inform yang event ni event HQ untuk apreciate the best among the best.

Award night ni bermula dengan pembarisan setiap team ( states & LoBs).
Setiap kontigen membawa tema yang tersendiri. Untuk kali ini, pihak HQ telah menetapkan tema 'Team Marvel'. 
Me as a Lady of Zorro.
 Terpulanglah kepada setiap team untuk menafsirkan tema ' Team Marvel' sepertimana. Team aku telah memilih tema Zorro of Penang. 

Antara custom yang di peragakan.
Awards night ni di hangatkan lagi dengan persembahan dari Sam & Dato' M. Nasir.
Aku teruja giler sebab ni first time tengok Dato' M. Nasir perform live... Selalunya dengar kat radio jer.
Serius memang meriah malam tu sebab semua yang hadir ikut menyanyi ngan Dato M. Nasir.
Sedapppnya sora dia... 

Dah habih lagu berbayar... semua pakat jerit " nak lagi... nak lagi..'
Dan dia layan permintaan peminat dia... Ahaks! Otai la katakan...

Macam-macam hero dok ada...
Awards night ni di tamatkan dengan grand lucky draw. Sorry tak ingat staff state mana yang dapat tapi hadiahnya adalah pakej perlancongan ke Disneyland Hongkong. Best giler..
Tahniah kepada pemenang.

Bye. Nanti nak update lagi.

-xoxo-

2 ulasan:

  1. tie,kiteorg kat sini kene "pakse rela" sbb takde yg berminat nak pg...hehehe

    BalasPadam
  2. Anna, sama la ngan kat sini... kena paksarela gak. Takde alasan yang kukuh nak bagi. Kat sana jumpa kak ti, kak sha, kak aziah ... jap ja jumpa depa.

    BalasPadam