Satu Dua Tiga........

1:48 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Siang tadi Big Day rakyat Malaysia..
Malam ni malam penentuan sapa akan menang..
Sapa akan tadbir negara...
Sapa yang tadbir akakkk tak kesah...
Janji adil dan saksama.

CH?
Malam ni kena kerja..
Jadi jaga kat bilik gerakan company..
tik tok tik tok ...
Lambat lagi nak pagi ni..
Mata lak semakin memberat...
Harap-harap boleh bertahan sehingga pagi.

muka tahan mengantuk..  Mata pun dah tak larat nak angkat...
Ok.. Dah umum sapa yang tadbir Malaysia.
Setakat ini BN menang dengan 117 kerusi.
Bukan keputusan penuh.
Tapi majoriti adalah BN.
Setakat ini saja ttg politik negara.
Sebab CH tak pandai berpolitik...

Peace!


p/s: boleh tolong suggest product yang bagus untuk menyelesaikan masalah kulit CH? Nampak tak betapa besar jerawat di muka CH..
Malu tau!

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers