Salam Ramadhan - Cahaya Hayati

16 Ogo 2011

Salam Ramadhan

Salam Ramadhan. Walaupun dah 16 hari berpuasa, tak rasa hari2 yang berlalu. Firstly, aku ingin mohon maaf kepada semua yang membaca dan mengikut blog ini kerana dah lama tak update...
Bukan tak nak update, tapi kemalasan tahap GaBan yang menyebabkan aku tak upload blog ni... Alhamdulillah, Akhirnya kemalasan tahap Gaban tu pi jauh2 gak... Mungkin berkat bulan ramadhan agaknyer. InsyaAllah mulai detik ini, blog ni akan sentiasa di update dengan citer, news dan gambar2 family tersayang ( janji kat diri sendiri sebenarnya).


Tiada ulasan:

Catat Ulasan