loading...

15 Jan 2017

# Review # Vacation

Mee Tulang Sedap Di RainRin Mee Tulang, Lumut

Assalamualaikum wbt. Mee Tulang Sedap Di RainRin Mee Tulang, Lumut

Ketika bercuti ke Lumut-Pangkor baru-baru ni, mommy dan keluarga sempat merasa keenakan mee tulang yang sedap di Lumut, Perak. Mee Tulang RainRin ini di cadangkan oleh adik suami yang mengajar di Lumut. Sedap dan kena dengan selera orang Penang katanya. Hihi.

Apabila adik ipar dah cadangkan, dan mommy daddy dah malas nak search tempat makan yang best di Lumut.. Maka, kami pun mencari tempat yang dicadangkan tu. Sesat gak masa mencari. Almaklumlah tak biasa dengan jalan di Lumut.

RainRin Mee Tulang, Lumut
Mommy punyer
Alhamdulillah sampai jugak kami ke RainRin Mee Tulang. Terus order dan mendapat layanan yang baik dari tauke kedai. Katanya dulu dia penah keja dengan sany cahar koay teow Bayan Baru. Sebab tulah mee kuah tulangnya selera orang Penang.

Macam biasalah mommy yang tak makan mee, order megi. Harga? RM 10 sepinggan besar yang penuh dengan tulang yang banyak isi daging, telur dan mee yang banyak. Makan sampai sengkak perut. Tak habiskan, sayang pula.

mee tulang
Daddy punyer
So, siapa yang bercuti ke Lumut memang di syorkan untuk makan malam di sini. Ini alamat kedai tu..

RESTORAN MEE TULANG RAINRIN
NO 3 JALAN MP/7
BANDAR BARU MANJUNG
32040 SERI MANJUNG PERAK.
(SEBELAH SHELL AREA TERMINAL STESEN BAS EKSPRESS MANJUNG).

017-4682439

Boleh juga follow facebook mereka di FB Mee tulang RainRin

1 ulasan:

AMER JAYA berkata...

singgah dan follow

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292