Masa Untuk Membeli - Cahaya Hayati

30 Apr 2014

Masa Untuk Membeli

Masih dalam tempoh belajar...
Tapi still nak kongsi kat sini... Sementara semangat tengah membara ini...
Mana nak tau kalau ada yang berminat untuk mengurus sendiri pelaburan seperti saya...
Jana keuntungan sendiri....

Pastu shopping stock yang kita nak... Construction ka, IT ka ataupun oil & gas... Pilihan di tangan kita.
If ragu2 dengan company yang tu, kita bolehlah pilih company yang di kategorikan dan comply dengan Syariah. Selamat dunia akhirat... hehehe.

Untuk yang urus pelaburan sendiri seperti saya ni... minggu ni adalah minggu shopping. Market berdarah la katakan.... Bila harga saham jatuh, saya beli ... Then akan jual bila harga dah naik...


Oklah mata saya pun dah bling $$$$.. Pastu mata pon dok kira berapa banyak untung boleh dapat nanti...
nanti saya update berapa banyak untung yang saya dapat...

Tungguuuuuu....

-xoxo-


Tiada ulasan:

Catat Ulasan