Yeay! - Cahaya Hayati

4 Okt 2013

Yeay!

Hari ni kita suka sangat dan nak cakap kita sayang nuffnang. Hihi...
Nak tau sebab apa tak? 

Pertamanya.....
Yeay ! CPUV baru.. Masyukk2. Dah banyak bulan kot tak dapat CPUV baru...
Apa-apapun tima kasih nuffnang. Nanti bagi lagi yer... Banyak pun takpa. :D


Pastu, CPUV yang lama dah bermain kat blog kita dah di kredit ke akaun nuffnang kita. Makanya, dah bertambah duit dalam tabung nuffnang...

Kita nak simpan duit ni buat beli keta kia rio...hihi.

Bye. Hari ni kita balik awal.......

2 ulasan:

  1. samela tie,bulan 10 ni belum dpt BE lg...hukhukhuk

    BalasPadam
  2. tu la... hari tu baca blog blogger apa ntah, dia mention if tak puashati ngan nuffnang ni kena hantar tiket/ complain kat nuffnang... Hari tu ada banyak sangat iklan ntah apa-apa kat blog... terus tanya nuffnang.. then, dapat la BE ni. :)

    BalasPadam