loading...

Blog awards..

1:46 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Nampak tak gambar kat atas... tu tanda dia Nuffnang blog awards dah dekat. Aku? dah sah tak layak... Nak tau lebih lanjut... sila lah click gambar kat atas atau iklan kat tepi, atas or mana2 yang tayangkan gambar blog awards.
Kepada blogger yang terpilih, tahniah and teruskan usaha untuk menjadi the best among the best blogger.

0 comments:

Attending Course Internal quality Audit...

1:00 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Cam gempak ja tajuk kat atas... dah lama tinggai bab auditing... last pun time kat UUM dulu. kira ni refresh balik tapi otak cam dah beku.
course ni kat TMTC KL. Nasib baik ada Dayah CMU Melaka..
geng makan n discuss ...
Thanks to Trainer for info sharing...

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers