loading...

kenangan di hujung minggu....

12:27 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Sudah hampir sebulan, aku ngan anak2 berhijrah ke KL... Alhamdulillah perhijrahan aku ke sini berjalan dengan lancar dan sebagaimana yang telah aku ngan hubby planning... Anak2 pun dapat terima yang mereka akan berjauhan dengan daddy mereka... Telefon, FB dan skype adalah pengantara perhubungan kami....

Sementara menunggu hubby tiba di KTM, aisya telah menyebut untuk mandi kolam... hu.. hu.. terkelu aku. Sayang, camna nak mandi kolam kat flat ni? 
Kakak, adik... Cepat! Yong nak ambik gambar .....
Kebiasaannya pada hujung minggu anak2 aku akan mandi kolam di luar rumah... tapi itu semua telah menjadi kenangan.....
Posing camni ka?
Jadi aku buat entry ini supaya kenangan terindah ini akan kekal segar dalam ingatan...
 
Opps! Jangan ambil gambar kakak... kakak seksi la....
Anak2 aku tidak pandai berposing... so, gambar candid saja yg boleh di tampal kat sini...
Malu plak kakak ni.... Tgk adik tak malupun!

Awat serius sgt muka tu dik?
Anak2 mummy tgh explore apa tu?
Chubby tak anak2 aku? ....he.. he... bukan apa, ramai yang tegur depa ni sihat aka chubby... aku suka yg chubby cam hubby aku... sebab tu anak2 aku pun chubby2 cam hubby aku...

0 comments:

lama tak update...

2:30 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Sejak kena keja kat KL.. aku cam dah lupa nak berblog... almaklumlah sibuk dok blajar benda baru... sat sat kena p training and workshop... balik umah lak, kena layan dan beri perhatian kpd si kecik yang dua orang tu... Lagipun aku masih menumpang rumah abg ipar... Hati tuan rumah perlu di jaga, agar tak kecil hati dengan kita yang menumpang....
InsyaAllah, awal bulan depan aku akan duduk umah sendiri aka umah sewa... so, buat sementara aktiviti berblog akan berabuk dan bersawang kembali kerana aku akan sibuk mengemas dan menguruskan umah sewa aku... Kalau aku rajin, ada la entry baru..
Kepada saudara mara dan kawan2... Jemput la ke rumah aku di PJ (alamat blm konpem lagi) akan di beritahu kemudian... chiaooo!

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers