Selamat pengantin baru buat Pak Teh n Mak Teh... - Cahaya Hayati

8 Dis 2010

Selamat pengantin baru buat Pak Teh n Mak Teh...

Pengantin Baru bagikan pinang di belah dua..
Dah lama rasanya tak update blog ngan gambar2 yang kaler maler.. Hari ni baru berkesempatan update blog ngan gambar disamping cerita tentang keluarga.. so, hari ahad (5/12/2010) telah berlangsungnya majlis perkahwinan bapa saudara sebelah suami (pak teh)... Pak teh telah bertemu jodoh dengan sepupunya...
 keluarga besar sebelah suami...
Ini gambar keluarga sebelah suami... tema silver pada hari tu... meriah kan!
 anak dara aku n hasil kretiviti tangan aku...
Untuk majlis ini, aku hanya menyumbang kreativiti aku mengubah sireh junjung... cantik tak?
 si dara Mama berposing... tak lama lagi la ni
Di sini aku nak promote dara2 yang masih single... Kalau berkenan, silalah jumpa orang tua si dara...
 kakak ipar aku dan si dara mama...
 Tak lama lagi giliran 2 dara ni la....
 dara n mama...
Terima kasih kepada mama yang telah menjadi orang kuat dalam menguruskan majlis ini sehingga majlis ini sempurna dan berjalan dengan lancarnya...

Calon sapa ni?
aikk! sapa lak ni? calon kakak ka adik?... Jangan mare... gurau ja!
To pak teh n mak teh:" SELAMAT PENGANTIN BARU N SEMOGA BAHAGIA SELALU SEHINGGA KE ANAK CUCU"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan