Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq - Cahaya Hayati

24 Oct 2018

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq

Tahniah Cannis! Macam tak percaya saja Malaysia dah ada gabungan 7 applikasi dalam satu pelayar. Dasyatkan? Malah applikasi Cannis ni kini trending di seluruh dunia dan bakal bersinar di NASDAQ. So, korang pun patut tahu dan ambil tahu tentang Cannis. Barulah tak terpingga-pingga bila orang dok membawang dan korang pun tak jadi katak bawah tempurung. hihi

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq.


Aplikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan. Cannis bakal menjadi bintang terhebat di Nasdaq, Amerika Syarikat.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,


Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,


Sejak awal tahun 2018, Cannis terus melabur dalam industri yang disukai ramai iaitu teknologi, filem, kecantikan, ubat-ubatan preventif, teknologi terkini dalam pertanian dan sebagainya. Dengan kerjasama dengan rakan strategik mereka, Cannis telah memperluaskan pasaran mereka dengan pesatnya di banyak negara Asia Tenggara dan dijangka akan tersenarai di Nasdaq tidak lama lagi.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,


Ketua Pegawai Eksekutif Dato 'Ching Eu Boon juga menyatakan semasa persidangan "The Upcoming Greatest Star in Nasdaq" bersama 3000 peserta Cannis bahawa perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini, seperti teknologi digital, pangkalan data yang besar, kecerdasan buatan, tetapi juga dengan penggambaran, ubat-ubatan  preventif dan industri kecantikan.

"Kami sangat berharap perkongsian strategik dengan industri-industri tersebut dalam memenangi kepercayaan pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna akhir lancar O2O."

Muat turun Aplikasi dan Perbelanjaan Pengguna telah mencipta rekod baru dalam sejarah, Cannis dilahirkan pada era yang tepat dan terbaik.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,

Suku ketiga tahun 2018 telah menjadi musim yang paling menguntungkan untuk 'App Store' dimana jumlah muat turun aplikasi yang komprehensif pada musim tersebut di App Store dan Google Play telah melebihi 29 bilion, kenaikan 10% berbanding terdahulu. Walaupun perbelanjaan pengguna global telah mencapai hampir 20 bilion dolar AS, kenaikan 20% berbanding dengan musim yang sama pada masa lalu, kedua-duanya mencipta rekod sejarah baru.

Melalui analisis didapati peningkatan dalam kategori aplikasi dibawah muat turun, permainan, hiburan dan aplikasi penyiaran video telah menjadi antara jenis aplikasi  yang paling banyak dimuat turun.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,

Prestasi yang mengalakkan dari dua jenis Aplikasi yang sama memerlukan kandungan kreatif  bagi memenuhi permintaan pasaran.

Pada keseluruhannya, suku ketiga tahun 2018, App Store dan Google Play kedua-duanya mempunyai sejarah muat turun yang lebih tinggi dalam perbelanjaan pengguna. Ini menunjukkan trend pasaran App, yang terus meningkat bergantung kepada populariti penggunaan telefon pintar, menyediakan pembelanjaan tanpa henti dan potensi pembangunan yang besar.

Cannis memberi tumpuan kepada industri yang paling cepat berkembang, menyediakan platform integrasi, mewujudkan fungsi 7-dalam-1 yang kuat.

Mod Maya-Realiti yang digabungkan dengan Mod O2O


App Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovatif setiap bulan tetapi juga melabur dana besar secara selektif di industri tren luar talian, dengan  jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian, untuk memulakan membina model O2O, mengadakan promosi pemasaran terdahulu, pembekal ahli dalam talian dan luar talian dengan cekap, dan perkhidmatan penghantaran barangan 'back-end' menjadi lebih lancar.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,

Dari segi lencongan ahli, ahli-ahli Cannis boleh menggunakan diskaun dalam talian, termasuk pembelian di kedai runcit dan rakan kongsi strategik Cannis. Mata ganjaran dalam talian boleh digunakan sebagai diskaun yang membantu pengguna menjimatkan wang. Penyertaan dalam pertandingan yang direka oleh Cannis juga membolehkan ahli memenangi hadiah utama  melalui perkongsian.

Ketua Pegawai Operasi Cannis, Encik Mohammad Mustaqim Bin Abdullah menegaskan bahawa platform itu secara aktif akan menjalankan susun atur yang komprehensif untuk perkhidmatan dalam talian dan luar talian, supaya gedung yang sedia ada tidak lagi dibatasi oleh saiz atau sekatan serantau ruang. Melalui mod Cannis e-commerce dan  keutamaan belanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah ke pasaran sasaran yang tepat, oleh itu memaksimumkan keberkesanan pengiklanan.

Rakan Strategik Cannis


Rakan-rakan strategik yang hadir pada hari tersebut termasuklah Dr. Eco-Dr. Coco Alex; Produser Syarikat Produksi Da Motion, Encik Along; Pengarah Kreatif (凯 优 影视 控股 有限公司), Miss Bo Bo; LongTV Sdn. Encik Chis Yen; Weber PDT Pusat Kesihatan Rawatan Kanser Prof Madaya Dr. Martin E. Roberts; Ketua Pegawai Eksekutif (名 资 股份有限公司), Encik (蔡逸群) dan Dr. DNA Encik Jannings Lee.

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,

Cannis,Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq , cannis, applikasi cannis, apps cannis, cannis apps, tentang cannis, cannis malaysia, apa itu cannis, apa itu applikasi cannis, what is cannis, about cannis, tentang cannis,

Konsul Kehormat Republik Slovakia, Tan Sri Datuk Sri Tee Keat berkata bahawa Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend. Melalui analisis pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, Persembahan mereka sangat luar biasa.

Cannis adalah aplikasi bersepadu pertama di dunia yang menyediakan pengguna dengan pelbagai aplikasi App ini, penyiaran langsung, e-dagang,  diskaun membeli belah, rangkaian sosial, video pendek, permainan dan pembayaran, semuanya boleh didapati di Cannis App. Cannis yakin bahawa mempunyai pelbagai kumpulan etnik dan budaya Malaysia sebagai titik permulaan, lebih mudah untuk mengembangkan Cannis dari Asia Tenggara ke seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari media social Cannis berikut:-

Website :  www.cannis.app

No comments:

Post a Comment