Aisy Turn 4 - Cahaya Hayati

11 Oct 2018

Aisy Turn 4

Aisy Turn 4. 24 September hari tu genap umur Aisy 4 tahun tapi mommy dia baru nak update blog. kihkih.. Sambut sikit-sikit saja. Janji besday boy happy dapat kek Spiderman dan ironman. 

Dear Aisy, 

Having you as my son gives me so much love, joy and pride. I love u, happy birthday!





Macam selalu. Kek dari Donna's Touch. Kali ini order kek White Chocolate Macadamia. Sedap sangat sampai menjilat jari... hihi. 

Selain daripada kek, mommy dan daddy beli KFC kesukaan anak-anak dan ofkos KFC kan selalu simbolik untuk hari istimewa. Biar simple tapi janji sambutan ini penuh dengan gelak tawa anak-anak. 

Disebabkan mommy dah peram terlalu lama, mommy pun tak tahu nak karang apa dah... hehe. Moh ler kita sambung buat kerja. 

No comments:

Post a Comment