March 2018 - Cahaya Hayati

26 Mar 2018

Lirik Lagu Di Matamu Sufian Suhaimi

March 26, 2018 2
Lirik Lagu Di Matamu Sufian Suhaimi
Lirik Lagu Di Matamu Sufian Suhaimi. Tiga kali dengar memang terasa sayu dan bagi yang pernah frust bercinta memang feel habislah. Tak percaya korang kena dengar sendiri lagu Di Matamu Lagu Terbaru Sufian Suhaimi 2018. Di sini mommy kongsikan juga Lirik lagu Di Matamu.

Lirik lagu Di Matamu Lagu Terbaru Sufian Suhaimi 2018, lirik di matamu, lirik lagu di matamu, lagu baru sufian suhaimi 2018, lagu baru sufian suhaimi, lagu di matamu, video klip di matamu sufian suhaimi,
Lirik Lagu Di Matamu Sufian Suhaimi 

Lirik Lagu Di Matamu Sufian Suhaimi 


Apakah kau cuba untuk meruntuhkan
Keikhlasan hatiku padamu
Betapa ku mencuba
Mendapatkan secebis kasihmu

Apakah kau tak mmpu tuk menentukan
Di antara kaca dan permata
Betapa telahanmu
Memaksaku mengundurkan diri




Dan tak seharusnya aku

Bertemu dirimu
Didunia ini

Dan kau membuang diriku
Sesuka hatimu
Dan memilih dia

Dan ku tersandar begini
Meratapi hati
Yang telah dilukai

Aku sedar
Betapa hinanya
Ku dimatamu

25 Mar 2018

Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal

March 25, 2018 0
Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal
Jeragat, Jerawat Dan Parut Makin Hilang Dengan Elldora Snow Crystal . Mommy ni pantang dengar orang kata ada produk bagus untuk kulit.. Tambah-tambah lagi produk yang boleh halang jerawat dan hilangkan parut, memang mommy akan cuba. So, produk terbaru yang mommy cuba adalah Elldora Snow Crystal. Walaupun baru sebulan mommy cuba, mommy dah rasa perubahan dan perbezaan yang ketara selepas amalkan Snow Crystal ni. Nak tau lebih lanjut, baca entry ni sampai habis tau!


Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal 

Elldora Snow Crystal


Snow Crystal adalah tablet kunyah yang berperisa buah laici dan strawberry. Sedap sangat uolls! Mommy sekali makan sampai tiga tablet, tak boleh nak berhenti.. Nasib baik ada intruction yang menyatakan jangan makan lebih dari 3 tablet sehari, hihi... Kalau tak mau sebotol tu mommy habiskan dalam sehari. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Snow Crystal

Untuk pengetahuan korang juga, Snow Crytal ini diperkayakan dengan 22 bahan aktif terbaik untuk menampakkan perubahan ke atas individu yang mengamalkannya. Antara perubahan tersebut adalah dengan menjadikan kulit lebih cerah, bersinar dan tona lebih sekata. Walaubagaimanapun ia bergantung kepada individu tersebut contohnya macam mommy, mommy rasa kulit mommy lebih halus, jerawat dan segan nak tumbuh dan parut jerawat pun makin pudar. Ofkos lah mommy nampak semakin muda dan berseri. hihi

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
saya dah guna SC 

Sepertimana yang mommy nyatakan di atas, Snow Crystal mengandungi 22 bahan aktif dan bahan-bahan tersebut adalah: 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
kandungan Elldora Snow Crystal


Strawberry Juice Powder
Menentang pembentukan radikal bebas. Kaya dengan vitamin C dan phytonuient yang dapat menghaluskan dan mencerahkan kulit 

Isomalt
Mengandungi nilai kalori & nilai glisemik yang rendah yang sangat bagus untuk mengawal berat badan berlebihan. Juga sangat bagus untuk kesihatan sistem pencernaan

Vitamin C
Mencerahkan kulit dari jeragat, anti-penuaan, dan kulit lebih lembut. Memperbaiki struktur kulit

Magosteen Peel Extract
Xanthones dapat bertindakbalas dengan radikal bebas dan menghalang dari kerosakan sel kulit.

Bovine Collagen
Mengekalkan keremajaan kulit, tekstur dan penampilan kulit yang lebih anjal. Dapat membantu mengurangkan kedutan dan melawan tanda-tanda penuaan.

Lychee Juice Powder
Membantu menghilangkan ‘black spot’ & jerawat. Selain itu, jus laici juga dapat melambatkan proses penuaan.

L-Cystiene
Merupakan komponen penting untuk pertumbuhan rambut, kuku dan sel kulit. Bertindak sebagai ejen pencerah kulit & merawat masalah kulit yang lain seperti jerawat, jeragat, kedutan dan lain-lain.

Rice Bran Extract
Bertindak sebagai ejen pelembap yang sangat hebat. Juga dapat melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya.

Mineral Premix
Melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinar UV dan juga bertindak sebagai anti-bakteria.

Vitamin Premix
Membentuk komponen penting dalam struktur kulit dan melancarkan fungsi sel kulit.

Tomato Extract
Dapat mengekalkan kelembapan kulit, mengecilkan liang roma, mengurangkan masalah jerawat dan mengatasi kulit berminyak.

Aloe Vera Extract
Mengawal pengeluaran minyak berlebihan pada wajah disamping membantu melembapkan kulit.

Pomeraganate Extract
Dapat mengembalikan sel-sel kulit yang baru dan melindungi kulit daripada radikal bebas matahari.
Merawat masalah kulit kering, berminyak & berjerawat.

Green Tea Extract
Melindungi kulit dari sinaran UV & membantu mengatasi masalah kulit kering, berminyak & berjerawat, melembapkan kulit.

Papaya Extract
Mengatasi masalah bintik hitam di wajah, membantu menghilangkan jerawat & melambatkan proses penuaan.

Mixberries Extract
Dapat mengurangkan bintik hitam & lingkaran gelap bawah mata, disamping dapat melembapkan kulit & mengurangkan keradangan di kulit.

Olive Leaf Extract
Bertindak sebagai anti-penuaan, melembutkan tekstur kulit, melindungi kulit dari radikal bebas & membantu memulihkan kulit berminyak.

Astaxanthin
Merupakan agen semulajadi bagi mencerahkan dan memutihkan kulit. Mengandungi fungsi anti-fungal, anti-aging & dapat merawat masalah kulit.

Bird Nest Extract
Mencegah masalah kulit kering & kulit kusam. Juga dapat memutihkan,  mencerahkan  & melembapkan kulit.

Sakura Extract
Dapat melembapkan kulit & menegangkan kulit. Juga dapat membantu mengatasi kulit kusam & dapat mencerahkan kulit.

Applephenol
Mengandungi molekul poliphenols yang mampu memberi kesan antioksidan, anti radang & anti penuaan. Mengurangkan pigmentasi & mencerahkan kulit.

Dextrose
Dextrose mengandungi karbohidrat yang memberi tenaga kepada tubuh. Ia juga bebas lemak, kolesterol dan sodium.


Keistimewaan Snow Crystal


Istimewanya Snow Crystal ini dalam setiap tablet mengandungi sistem pencerahan dan sistem perlindungan. Untuk sistem pencerahan, Snow Crystal akan membantu untuk lebih cerah, tona sekata, bintik hitam pudar, anti cela, kulit berseri dan kurang pigmentasi. Untuk sistem perlindungan pula, Snow Crystal akan bertindak untuk melindungi kulit dengan kurangkan keradangan, meremajakan kulit, perlindungan UV, agen pelembap, memperbaharui sel kulit dan mengawal minyak. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
keistimewaan Snow Crystal


Testimoni Pengguna Snow Crystal


Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,



Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,


Sedar tak sedar dah lebih dua minggu mommy amalkan Snow Crystal ni... Ini perubahan yang mommy sendiri alami. Jeragat, jerawat dan parut makin hilang. Muka berminyak pun dah hilang.. Bila mommy nampak perubahan ni, mommy akan terus consume Snow Crystal sehingga mommy perolehi kulit yang halus, berseri dan ofkoslah tanpa jerawat serta jeragat menjadi kenyataan. Kalau boleh pergi mana-mana tak perlu letak make up tebal-tebal. hihi.

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
ini gambar selepas dua minggu amalkan Elldora Snow Crystal  sebab gambar sebelum ada dalam hp yang rosak


Terima kasih Snow Crystal yang menjadikan impian saya semakin nyata. 

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
muka sebelum dan selepas mommy amalkan Elldora Snow Crystal

Elldora Empire
Inspire Your Desire


Selain Snow Crystal, tidak lama lagi produk Elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare akan berada di pasaran. Dengan  bantuan Doktor perubatan dan chemist, maka terhasillah produk Elldora yang diformulasikan khas untuk mereka yang inginkan produk selamat dan natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit anda.

  • Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
    Elldora Majestic Touch Treatment Foundation

Elldora Snow Crystal, elldora, snow crystal, kebaikkan snow crystal, kelebihan snow crystal, keistimewaan snow crystal, kandungan snow crystal, cara beli elldora snow crystal, testimoni elldora snow crystal, testimoni snow crystal, cara pengambilan snow crystal, kesan pengambilan snow crystal,
Elldora Dermalic Skincare

Anda boleh dapatkan segala maklumat mengenai Snow Crystal, testimoni dan produk terbaru di: -

Careline: 019-2271077
Instagram: Elldora Beauty HQ

21 Mar 2018

Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360

March 21, 2018 2
Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360
Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360. Masalah gastrik yang encik suami alami bukan baru lagi. Boleh di katakan tiap-tiap bulan jumpa doktor untuk ambil ubat gastrik. Di sebabkan selalu sangat jumpa doktor untuk ubat gastrik, doktor siap buat ujian darah untuk pastikan yang suami hanya ada gastrik bukannya kanser. Nasib baiklah ujian kanser tu negatif. Syukur sangat. Bergantung kepada ubat-ubatan sangat pun tak elok jugak sebab itulah bila ada supplement yang berasaskan susu iaitu G-Storm 360 mommy cuba bagi suami minum. Alhamdulillah berkesan dan sesuai dengan suami. 



Sejak amalkan G-Storm 360 ini, suami sudah jarang terkena pedih ulu hati dan gastrik. Ubat dari klinik memang dah stop. Sebagai isteri mommy suka sangat bila dia dah tak alami pedih ulu hati dan gastrik sebab kalau mula kena gastrik boleh sampai demam dan tak lalu makan sampai mommy yang naik risau... Bukan sehari tapi dua tiga hari pulak tu. Mau mommy tak risau... huhu

So jom kenal lebih dekat G-Storm 360 ni.. 

Ellvita G-Storm 360


Ellvita G-Storm 360 adalah produk berasaskan susu kambing yang di Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut. Sebab itulah ia mampu mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik. 

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Ellvita G-Storm 360 adalah produk keluaran muslim bumiputera dan ia HALAL. Ia juga telah diproses di kilang yang telah memenuhi syarat bagi pensijilan KKM & MESTI serta Diuji secara klinikal oleh dua lab yang telah mendapat akreditasi oleh Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM). 

Selain itu G-Storm 360 juga sesuai untuk seisi keluarga. 

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Keistimewaan Ellvita G-Storm 360

  • Rasa pudina yang menyegarkan dan sedap
  • Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu

G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,

Kebaikan Mengamalkan Ellvita G-Storm 360

  • Menambah tenaga
  • Menyihatkan perut sekaligus mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik
  • Membersihkan usus
  • Membuang toksin
  • Menyihatkan badan 
  • Memulihkan masalah berkaitan perut. 


G-Storm 360, Makan Lambat? Pedih Ulu Hati? Gastrik? Atasinya Dengan G-Storm 360, Ellvita, Ellvita G-Storm 360, susu kambing, gastrik, cara atasi gastrik, supplement gastrik, pedih ulu hati, cara atasi pedih ulu hati, rawat gastrik, cara rawat gastrik, cara rawat pedih ulu hati,


Cara Sediakan Ellvita G-Storm 360


Campurkan 1 sachet g-Storm ke dalam air sebanyak 120ml. Boleh guna air sejuk atau suam.. Encik suami suka yang suam. Kalau guna air sejuk, korang shake sampai larut tau...  Pastu minum sampai habis. 

Kalau tanya encik suami di kata sedap dan ada rasa mint sikit. Tak kisah lah dia ada rasa apa janji boleh mengatasi masalah pedih ulu hati dan gastrik. Sesuai sangat denganTagline ellVita:

🌾ellVita: Tasty, Tested, Trusted 
🌾ellVita: House of Nature 
🌾ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu 
🌾ellVita: Revolusi baru produk berkualiti

Testimoni G-Storm 360

Mommy baru kenal dengan G-Storm 360 ni tapi ramai yang dah cuba dan consume rupanya.. Semua pengguna G-Storm 360 memberi feedback yang positif. Korang bacalah sendiri feedback-feedback ni...










Kalau korang nak order, boleh order dari Hotline dan laman social Ellvita di bawah yer...


Website: www.ellvita.com
Hotline: 019-2020 911  


Terima Panggilan dari SCAMMER

March 21, 2018 3
Terima Panggilan dari SCAMMER
Pada jam 9.15 pagi (21/3/2018) mommy menerima panggilan dari 0172286495 dan menyatakan beliau ( Haikal - tidak menyatakan nama penuh) akan datang ke rumah arwah ibu mommy Halimah Binti A.... yang beralamat di ....... , 06400 Pokok Sena Kedah untuk menyita harta benda di alamat tersebut. 

Mommy telah bertanya kepada pemanggil dari nombor ini arahan sita ini dari siapa dan dia menyatakan dari mahkamah. Mommy tanya dua tiga kali dan jawapan yang mommy perolehi adalah sama. Apabila pemanggil ini enggan memberi maklumat berhubung soalan mommy, mommy terus meletak telefon kerana mengesyaki pemanggil adalah SCAMMER. Tapi pemanggil ni masih membuat panggilan sebanyak 3 kali lagi untuk menunjukkan dia serius tentang itu. Mommy dah tak jawab selepas panggilan pertama. Malas nak layan...



Mommy mengesyaki Scammer kerana setahu mommy...
  • Arwah emak memang tiada hutang dengan mana-mana bank, syarikat telekomunikasi atau membeli kenderaan yang memerlukan pinjaman bank. Harta arwah mak adalah harta warisan. Kalau ada pun dah cover dengan insurans sebab mommy dah terima pampasan insurans tersebut selepas di tolak dengan pinjaman.
  • Harta yang hendak di sita tu bukan atas nama arwah emak. Penting ni anak-anak kena tahu harta/rumah tersebut atas nama siapa...
Dari dua perkara ini, mommy dah boleh agak panggilan tersebut adalah scammer. Lagipun secara umumnya untuk menyita harta benda mestilah:-

  1. Pemberi hutang mestilah mendapatkan penghakiman mahkamah.
  2. Mahkamah akan suruh penghutang bayar hutang tersebut dalam tempoh 14 hari
  3. Jika penghutang gagal bayar dalam tempoh tempoh 14 hari, pemberi hutang perlu pergi semula ke mahkamah untuk tindakan kedua iaitu dapatkan writ penyitaan dan penjualan. Peringkat ini barulah perintah baharu dari mahkamah yang membenarkan bailif mahkamah, bukannya peguam atau pihak lain, laksanakan proses penyitaan.
Menurut sumber, Bailif perlu hadir ke premis orang berhutang mengikut notis rasmi memaklumkan satu tarikh khusus untuk memulakan proses menyita. Peguam hanya boleh mengiringi bailif dan proses ini bukannya dengan pecah masuk rumah penghutang. Bailif akan membuat penilaian barang yang boleh disita.


Hanya barang di ruang tamu dan dapur boleh disita, kecuali peti ais, malah bilik tidur juga tidak boleh masuk langsung. Barang yang disita akan dilelong pada tarikh berbeza. Kutipan lelongan akan di tolak dengan jumlah hutang. Baki hutang akan di perolehi melalui cara lain. 

Mana-mana pihak sekalipun tidak boleh tampal notis atau pita kuning penyitaan dan lelong pada pagar rumah orang lain mahupun tiba-tiba menghantar lori untuk merampas harta benda penghutang, semuanya dilakukan bailif mengikut prosedur mahkamah menggunakan dokumen rasmi.

Kerajaan juga telah meminda Akta Kebankrapan 1967 dengan meningkatkan kadar hutang dari RM30,000 kepada RM50,000 untuk membolehkan seseorang diisytihar muflis. Maka, orang ramai perlu berhati-hati jika ada panggilan telefon dari agensi pengutip hutang ini kerana mahkamah, polis, Pejabat Peguam Negara mahupun Bank Negara tidak pernah dan tidak akan menghubungi anda melalui telefon. Sebarang urusan rasmi mesti melalui dokumen dan surat rasmi.

So kalau korang tahu jumlah hutang korang tak sampai RM 50K jangan risau sebab korang tak akan di isytiharkan muflis  tapi korang still kena bayar jumlah hutang tersebut. Jadi, untuk elak kena SCAM kita kena tahu asas yang menyebabkan kita bangkrap ataupun di sita. Jangan mudah terpedaya atau percaya dengan kata-katan scammer ni. Jangan panik dan siasat dulu... Nak senang pergi saja ke Bank Negara Malaysia sebab di situ ada tersenarai jumlah hutang korang dan dengan siapa korang hutang. Siasat tau.

Apabila menerima panggilan scammer ni, jangan lupa log kepasa MCMC agar MCMC dapat bekerjsama dengan pihak yang berkaitan untuk membenteraskan SCAMMER ni. 


20 Mar 2018

Tak Perlu Tukar Tayar Dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

March 20, 2018 8
Tak Perlu Tukar Tayar Dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
Tak Perlu Tukar Tayar Dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. Tukar tayar? Boleh tu memang boleh tapi bab nak angkat tayar spare dan tayar yang nak tukar tu memang masalah sebab tayar-tayar tu berat. Boleh jatuh rahim wanita tau... "Alaa minta tolong orang sajalah kak cik oi ". Bukan tak mahu minta tolong orang tapi takut tersalah orang yang mommy minta tolong. Kalau kat tempat ramai orang okaylah nak minta tolong tapi kalau kat lebuhraya atau jalan yang sunyi macam mana?  Silap hari bulan mommy yang kena rompak. Takmo takmo.. Nasib baik ada pakar tayar iaitu KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. 

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


Nak tahu sebab apa mommy guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator? Dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, kita tak perlu lagi tukar tayar yang pancit atau kempis. 

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, Kronos, kronos flatnomore, tyre, tayar, cara tukar tayar pancit, cara baiki tayar bocor, tayar pancit tak perlu tukar tayar, tak perlu tukar tayar, Tyre Sealant, cara mudah tampung tayar, Tyre Sealant & Inflator, tayar pancit tak perlu tukar, kelebihan Tyre Sealant & Inflator, cara guna Tyre Sealant & Inflator, harga Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator adalah satu produk yang memudahkan dan membantu wanita dan juga lelaki sado untuk mengembalikan tayar yang kempis atau pancit kepada sediakala. Ia juga menjimatkan masa sebab tidak perlu tukar tayar yang pancit atau kempis tersebut. 

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, Kronos, kronos flatnomore, tyre, tayar, cara tukar tayar pancit, cara baiki tayar bocor, tayar pancit tak perlu tukar tayar, tak perlu tukar tayar, Tyre Sealant, cara mudah tampung tayar, Tyre Sealant & Inflator, tayar pancit tak perlu tukar, kelebihan Tyre Sealant & Inflator, cara guna Tyre Sealant & Inflator, harga Tyre Sealant & Inflator
mommy dah guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator.. 


Sebab-Sebab Perlu Guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


Terdapat 9 sebab kenapa perlu guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator... 
  • Tidak perlu tukar tayar
  • Senang untuk digunakan
  • Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat !
  • Tidak memerlukan sebarang peralatan
  • Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
  • Dibuat daripada 100% polimerorganik
  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
  • Waranti 2 tahun

Cara Menggunakan  KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


First time tau mommy guna produk automatif yang senang, tak perlu guna spanar atau alatan membaiki yang lain. Dengan hanya 4 langkah mudah dan masa yang di ambil pula hanya 90 saat, tayar sedia di gunakan kembali. 

Nak explain details tak pandai tapi korang boleh follow step di packaging KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, Kronos, kronos flatnomore, tyre, tayar, cara tukar tayar pancit, cara baiki tayar bocor, tayar pancit tak perlu tukar tayar, tak perlu tukar tayar, Tyre Sealant, cara mudah tampung tayar, Tyre Sealant & Inflator, tayar pancit tak perlu tukar, kelebihan Tyre Sealant & Inflator, cara guna Tyre Sealant & Inflator, harga Tyre Sealant & Inflator
cara guna KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


Nak lagi senang korang tengok video ni saja...


Harga KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator di datangkan dengan saiz dan kandungan 650ml dan ia merupakan saiz terbesar di pasaran. Harga yang di tawarkan pula hanyalah RM 49.90 sekarang!. Ia dipasarkan dan diedarkan oleh DKS International Sdn. Bhd. 

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator, Kronos, kronos flatnomore, tyre, tayar, cara tukar tayar pancit, cara baiki tayar bocor, tayar pancit tak perlu tukar tayar, tak perlu tukar tayar, Tyre Sealant, cara mudah tampung tayar, Tyre Sealant & Inflator, tayar pancit tak perlu tukar, kelebihan Tyre Sealant & Inflator, cara guna Tyre Sealant & Inflator, harga Tyre Sealant & Inflator
Harga KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator - RM 49.90

Kalau korang nak tahu maklumat lanjut, nak beli, nak jadi Ejen atau Pengedar bolehlah hubungi Email, Contact Number atau PM di media social di bawah:-

E-mel : inquiry@keystons.com
Phone: +601126073633


Cantik Luar Dalam Dengan SuzyHoney Herbs

March 20, 2018 6
Cantik Luar Dalam Dengan SuzyHoney Herbs
Cantik Luar Dalam Dengan SuzyHoney Herbs. Siapa tak diri sendiri cantik luar dalam kan? Tapi itulah bila mula berpantang sendiri dan takde orang pantau masa lahirkan anak nombor 3, mulalah diri ni tergedik-gedik makan macam-macam. Tak kira sejuk atau tak.. Bertungku pun boleh kira dengan jari sebab ikut mana dan saja... Tak habis pantang lagi dah drive kereta pergi dekat-dekat. Nasib baiklah masih ambik bidan untuk urut lepas bersalin.Tapi sebab makan tak pantang, mommy dah rasa sikit-sikit kesan tu. Menyesal pun dah tak guna. Yang mommy perlu buat sekarang adalah dengan merawatnya. Dalam dok survey produk yang terbaik untuk rawatan luaran dan dalaman, mommy terjumpa serta terpikat dengan produk SuzyHoney Herbs.

Oh yer, masalah yang mommy alami selepas bersalin dan tidak mengamalkan pantang yang betul adalah mudah letih, stress, sakit sendi, perut buncit, tidak bertenaga, badan berangin dan aturan haid yang tak teratur. Masalah-masalah ini semua menyumbang kepada proses penuaan sebelum tempohnya. Umur muda tapi dah nampak tua... huhu. Semoga dengan mengamalkan produk-produk herba dan natural dari SuzyHoney Herbs, mommy dapat memulih dan merawat masalah yang mommy hadapi.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs

SuzyHoney


SuzyHoney adalah jenama produk yang berasaskan herba, natural dan ia adalah untuk penjagaan luaran serta dalaman. 

Produk-Produk SuzyHoney Herbs


Suzyhoney Herbs telah mengeluarkan pelbagai produk penjagaan luaran dan dalam yang lengkap, semestinya ia berasakan herba dan natural. Mari kita kenal produk-produk keluaran SuzyHoney  Herbs terlebih dahulu. Bila dah kenal baru tahu yang mana sesuai untuk diri sendiri. Sekaligus menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan kewanitaan terutamanya bab dalaman dan untuk memikat suami. Kalau bab suami ni, suami mana tak mahu isteri cantik luar dan dalam. So, isteri kena pandai jaga kecantikan luaran dan dalaman tau. Opps melalut sudah.. Jom kenal produk-produk keluaran SuzyHoney.

1. Sabun
  • Sabun Aura
  • Sabun Neem
  • Sabun Sirih
  • Sabun Rose Petal
  • Sabun Bidara
  • Sabun Skrub Kopi
  • Sabun Sarang Burung
  • Sabung Arang
  • Sabun Ampas Kelapa
  • Sabun gelenggang
  • Sabun Scrub Kulit Rambai
  • Sabun Kunyit
  • sabun MILK +OATS +HONEY 

2. Set Rawatan Rambut (Syampu dan Perapi)
  • Bunga Rose
  • Organic Moringa
  • Bunga Kampung Hair Mist

3. Rebusan
  • Rebusan Akar Kayu (minum)
  • Rebusan 7 Serapat (minum)
  • Mewangi (minum)
  • Rebusan Mandian herba (mandian)

4. Masker
  • Masker/Scrub Miss V
  • MASKER MORINGA/ Oleifera Joy
  • Masker Kunyit
  • Masker Melor
  • Masker Montok

5. Minyak
  • Slimming oil
  • Chenta Oil (isteri)
  • Chokeng Oil (suami)
  • Minyak Herba Serai Wangi

6. Rempah Tangas

7. Face Mist
  • Bunga Kampung

8. Pencuci Kewanitaan
  • Bunga Kampung

9. Set Berpantang

  • Rebusan Akar Kayu
  • Set Pemulihan
  • Teh Kacip Fatimah
  • Sabun Herba
  • Masker Miss V Qmut
  • Rebusan Mandian Serum
  • Sabun Baby
  • Param
  • Pilis
  • Tangas

10. Jamu
  • Kapsul Halia Bentong
  • Bawang Putih Asli
  • Kapsul Kempis

11. Minuman Herba
  • Teh Herba Kacip Fatimah

12. Lips Balm


Banyakkan produk SuzyHoney Herbs? Sekarang pun Puan Sue masih lagi dalam proses untuk mengeluarkan produk-produk herba yang lain iaitu dengan menjelajah hutan dan perkampungan orang asli. Macam mana mommy tahu? Mommy memang follow Puan Sue di FB dan IG sebab beliau suka kongsi tips kecantikan dan perubatan yang menggunakan daun, herba dan natural. Korang pun boleh follow.. Nanti mommy kongsikan link di akhir entry blog ni.


Review Produk Suzyhoney


Alhamdulillah mommy telah mencuba beberapa produk herba keluaran SuzyHoney dan ia sangat-sangat membantu mommy untuk membaikpulih dalaman dan luaran, meningkatkan stamina serta menambah keyakinan dalam berhubungan dengan suami.

Di sini mommy akan memberi review satu-satu terhadap produk yang mommy gunakan. Antaranya adalah :-

  • Teh Herba Kacip Fatimah
  • Rebusan Akar Kayu
  • Bunga Kampung Feminine Wash
  • Set Rawatan Rambut Bunga Rose
  • Sabun Gelenggang
  • Sabun Kunyit
  • Sabun Neem


Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah


Seumur hidup inilah kali pertama minum teh herba kacip fatimah. Kahkah entah kenapa tak pernah terlintas di hati nak amalkan teh herba kacip fatimah. Bukan takde jual tapi itulah... hihi. So, demi untuk merawat luaran dan dalaman, mommy mula amalkan minum teh herba kacip fatimah ni. Sedap juga rupanya.Ingatkan pahit. hahaha.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah

Kebaikan SuzyHoney Teh Herba Kacip Fatimah

  • Mencegah pembiakan sel prakanser
  • Memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen 
  • Mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang
  • Melewatkan proses penuaan
  • Merawat masalah keputihan
  • Merawat masalah angin kerana ianya anti-flatulence iaitu membantu membuang angin yang berlebihan dalam badan
  • Mengembalikan kecerdasan selepas bersalin
  • Membantu dalam pengecutan rahim'
  • Melangsingkan badan dengan membantu menegangkan otot-otot.
  • Meransangkan pengeluaran hormon yang dapat melancarkan perjalanan darah dan kitaran haid
  • Mengurangkan symptom sakit sendi. sakit otot dan buasir
  • Mengimbangkan hormon dalam badan dan mengatasi masalah depresi selepas bersalin serta menambah tenaga serta kecergasan badan.
  • Memulihkan rambut yang telah rosak. 
Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah

Banyak rupanya kebaikkan teh herba kacip fatimah ini. Harga yang di tawarkan bagi setiap bungkus teh herba kacip fatimah ini adalah RM 50 di mana ia mengandungi 25 sachet. Satu sachet boleh untuk dua kali penggunaan. Caranya adalah dengan merendam 1 sachet dalam air panas selama 3-4 jam. Hanya campurkan air panas apabila hendak meminumnya. 

Teh Herba Kacip Fatimah ini boleh di amalkan sekali atau dua kali sehari selepas makan. 


Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah

Setelah mengamalkan Teh Herba Kacip Fatimah ini mommy boleh rasakan perubahan yang di alami oleh tubuh badan mommy di mana badan lebih ringan dan sedikit kurus, masalah angin dah berkurangan dan mommy rasa perut mommy sedikit kempis mungkin disebabkan rahim dah mengecut sedikit. Selain itu, mommy juga lebih aktif dan bertenaga dari biasa serta dah kurang stress

So, memang di syorkan sangat-sangat kepada wanita yang dah bersalin dan ada masalah macam mommy. 


Suzyhoney Rebusan Akar Kayu


Seingat mommy, mommy pernah minum air akar kayu sekali saja masa arwah datuk mommy ada lagi sebab datuk mommy ada amalkan perubatan tradisional yang mana banyak menggunakan akar kayu dan daun-daun herba. Air akar kayu itu untuk ubati mommy yang di jangkiti sawan kudis di atas kepala. Pahit siot dan taubat tak nak minum.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Suzyhoney Rebusan Akar Kayu


Rebusan Akar Kayu adalah resepi gabungan tradisional herba khas untuk dalaman wanita agar kekal cergas bertenaga sepanjang masa. Rebusan akar kayu ini mengandungi mas cotek, kacip fatimah, kayu sepang. kederang dan manjakani. Ia amat sesuai untuk di minum oleh wanita selepas bersalin, yang sentiasa letih dan yang memerlukan tenaga ataupun stamina yang tinggi.

Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu

  • Menyegarkan badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan wanita seperti keputihan 
  • Menambah tenaga
  • Sesuai untuk ibu yang berpantang dan keguguran

Harga Rebusan Akar Kayu ini adalah RM 25 sepeket. Air rebusannya boleh minum selama 10 hari ataupun selagi ada rasa akar kayu iaitu 1 gelas siang dan 1 gelas pada waktu malam. Cara rebusaan adalah seperti berikut:-

  • Ambil sebahagian akar kayu tersebut dan di cuci bersih
  • Rebus dengan 5 gelas air sehingga air berkurangan menjadi 3 gelas saja
  • Baki air rebusan biar saja dalam periuk untuk rebus semula dengan menambah air.
  • Boleh di rebus sehingga rasa akar kayu masih ada lagi

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu

Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu

Bila sebut rebusan akar kayu teringat air akar kayu yang arwah tok wan buat. Pahit.. Tapi bila mommy mencuba air  rebusan aka kayu suzyhoney terus tekak mommy boleh terima sebab tak pahit. Bila dah amalkannya selama seminggu terasa badan kembali cergas. Sebab dok amalkan akar kayu inilah mommy mampu panjat Bukit Tokun. Memang sangat-sangat membantu dan memberi tenaga sedangkan mommy tak exercise pun sebelum tu.

Kalau korang selalu rasa letih dan takdak stamina tu boleh amalkan air Rebusan Akar Kayu Suzyhoney. Sangat-sangat di syorkan.

Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash


Bunga Kampung Feminine Wash adalah cecair pencuci keintiman wanita yang sangat istimewa kerana ia mempunyai bauan bunga kampung yang segar. Ia mengandung purified water, glycerin, menthol, acid citric, manjakani extract, Ylang ylang EO, Neroli EO, Jasmine EO.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash

Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash

  • Memberi kesegaran sejuk dingin 
  • Menghilangkan bau
  • Mencerahkan kawasan keintiman
  • Membersihkan dan merapatkan
  • Mempunyai tahap kelembapan yang tinggi yang sesuai untuk mereka yang berkulit kering dan sensitif. 


Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash

Apa yang mommy dapat kongsikan selepas menggunakan SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash adalah kesan selepas penggunaan di mana mommy rasa lebih bersih, selesa dan lebih berkeyakinan. Selain itu, mommy suka dengan baunya yang best. Tak seperti pencuci wanita yang di beli di pasaraya. Korang pun patut cuba dan rasai kelebihan SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash ini sendiri.


Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose

Set syampu rambut bunga rose dan perapi rambut bunga rose adalah formula terbaik di mana ia di adunkan dengan campuran pati essential oil premium bagi mengekalkan kesegaran dan haruman rambut. Set rawatan rambut bunga rose ini mengandungi virgin coconut oil, rosehip oil, peppermint oil, Rosemary EO dan Kaffirlime EO.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose

Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose

  • Berkesan untuk memberi kelembutan dan  kelembapan rambut
  • Mengelakkan keguguran rambut
  • Mengatasi masalah kelumumur dan kegatalan kulit kepala
  • Memberi haruman bunga rose dan sesuai untuk rambut nipis
  • Tidak mempunyai bahan kimia dan halal.

Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose

Mommy telah mencuba set rawatan rambut bunga rose ini selamat dua minggu di mana penggunaannya adalah dua hari sekali. Selama menggunakan set rawatan rambut ini, mommy dah tidak rasa gatal kepala dan masalah kelumumur pun semakin berkurang. Yang pasti rambut mommy semakin lembut dan berbau wangi bunga rose. Bila bau bunga rose, mommy pun rasa tenang saja... Pastu asyik cium rambut sebelum tidur. hihi

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,

Bau bunga rose yang melekat di rambut selepas syampu dan mengguna perapi boleh bertahan selama dua hari. So, memang sangat berbaloi kalau miliki set rawatan rambut bunga rose ini. Wangi dan masalah yang berkaitan dengan kepala, rambut dapat di rawat.


Sabun SuzyHoney Herbs

Sepertimana yang mommy nyatakan yang SuzyHoney herbs mempunyai lebih dari 10 jenis sabun keluarannya dan setiap jenis sabun tersebut mempunyai fungsi yang tersendiri. Di sebabkan itu mommy telah memilih 3 jenis sabun untuk di gunakan oleh mommy dan anak-anak. So, korang kena baca sebab apa mommy guna tiga jenis sabun ni...

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Sabun-sabun SuzyHoney Herbs


SuzyHoney Sabun Gelenggang

Sabun Gelenggang adalah campuran asli daun gelenggang yang mampu untuk merawat dan menghilangkan ruam badan, panau serta kegatalan badan secara semulajadi.

Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang

  • Anti Bakteria
  • mampu mengatasi masalah bau badan, ruam, panau, sakit kulit, resdung, jerawat dan parut
  • Menanggalkan daki 
  • Merawat Eczema 
  • Boleh di gunakan oleh kanak-kanak dan dewasa 

Review SuzyHoney Sabun Gelenggang

Untuk Sabun Gelenggang ini, mommy beri kepada Abang Ammar untuk guna sebab Abang Ammar ada masalah kulit di mana badan akan gatal jika berpeluh, ada panau di muka serta ruam halus di badan.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Abang Ammar Menggunakan Sabun Daun Gelenggang

Alhamdulillah selepas menggunakan setiap kali mandi, Abang Ammar tidak lagi gatal-gatal, panau di muka juga semakin berkurang dan dia juga merasa selesa walaupun berpeluh. Mommy memang sangat-sangat mengesyorkan kepada korang untuk menggunakan SuzyHoney Sabun Gelenggang ini jika masalah kulit gatal dan panau. Sangat mujarab!

SuzyHoney Sabun Kunyit

SuzyHoney Sabun Kunyit ni mommy guna sendiri sebab muka asyik naik jerawat saja. Sepertimana yang kita tahu kunyit terkenal dengan sifat anti-inflamasi dan antibakteria. Sebab itulah ia boleh merawat jerawat dan memudarkan jeragat dengan selamat.

Review SuzyHoney Sabun Kunyit


Ini kali pertama mommy menggunakan sabun yang berasaskan kunyit. Masa nak guna tu, dalam hati dok kata sesuai ke sabun ni dengan mommy? 50% rasa nak pakai 50% lagi dah timbul yang negatif-negatif tentang sabun ni. So, mommy ambil yang 50% rasa nak pakai dan fikir yang positif saja. Alhamdulillah berkat berani nak cuba, jerawat dah malas nak timbul, jeragat pun semakin pudar. Yang penting mommy dah berani nak selfie walaupun tak pakai krim atau bedak untuk tutup jerawat dan jeragat. Korang pula bila nak cuba guna? Takkan nak bagi jerawat dan jeragat sampai penuh muka?hikhik... Jangan marah yer sebab akak tolong ingatkan saja.

SuzyHoney Sabun Neem


SuzyHoney sabun Neem adalah campuran asli daun neem ataupun lebih di kenali sebagai daun mambu. Sepertimana yang kita tahu, daun mambu di guna meluas dalam masyarat melayu dan india, Ia mampu untuk merawat demam campak, buat mandi ibu dalam pantang, buat lapik anak demam campak, untuk merawat masalah kegatalan kulit dan lain-lain lagi. Antara terbaru yang mommy dapat adalah dari daily maid indonesia yang menyatakan ia untuk merawat dalaman wanita selepas bersalin tetapi perlu di campur dengan halia, serai dan kunyit. Dia suruh mommy buat dan amalkan tetapi manalah mommy nak cari daun mambu tu... So, tak terbuatlah ceritanya. hahaha

Review SuzyHoney Sabun Neem


Untuk SuzyHoney Sabun Neem ni mommy bagi kepada kakak Aisya sebab mommy nak ajar dia pelan-pelan jaga diri dan jaga muka. Walaupun baru darjah 4 tapi disebabkan pelbagai aktiviti di sekolah, muka kakak Aisya dah mula sunburn dan berminyak. Bila dia menggunakan SuzyHoney Sabun Neem ni, minyak dan sunburn di muka dah berkurangan. Lepas tu dia kata kulit muka kakak semakin lembut dan sejuk. Bukan sejuk la kakak oii tapi lembab.

Korang yang dewasa pun boleh cuba juga sabun ni sebab daun mambu ada banyak khasiat. Cer google. Confirm korang sangat puashati dengan kesan selepas penggunaan sabun SuzyHoney Herbs.

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,
Antara Produk SuzyHoney Herbs

Oh yer, bagi yang berminat untuk mendapat produk-produk SuzyHoney Herbs, korang bolehlah mendapatkannya melalui details di bawah:-

Cantik Luar Dalam Dengan Suzyhoney Herbs, SuzyHoney, suzyhoney, suzy honey, produk suzyhoney, produk SuzyHoney, Review Produk SuzyhoneyProduk-Produk SuzyHoney Herbs,Review Produk Suzyhoney Herbs,Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, teh kacip fatimah, kacip fatimah, kelebihan teh kacip fatimah, kelebihan kacip fatimah, khasiat kacip fatimah, harga teh kacip fatimah, Review Suzyhoney Teh Herba Kacip Fatimah, Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, Suzyhoney Herbs Rebusan Akar Kayu, Khasiat SuzyHoney Rebusan Akar Kayu, Review Suzyhoney Rebusan Akar Kayu, cara mengamalkan rebusan akar kayu suzyhoney herbs, Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Suzyhoney Herbs Bunga Kampung Feminine Wash, Kebaikan Suzyhoney Bunga Kampung Feminine Wash, Review SuzyHoney Bunga Kampung Feminine Wash, SuzyHoney Syampu bunga rose, SuzyHoney perapi bunga rose, Kelebihan Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Review Set Rawatan Rambut SuzyHoney Syampu Dan Perapi Bunga Rose, Sabun SuzyHoney Herbs, SuzyHoney Sabun Gelenggang, Kelebihan SuzyHoney Sabun Gelenggang, Review SuzyHoney Sabun Gelenggang, SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Kunyit, Review SuzyHoney Sabun Neem, SuzyHoney Sabun Neem, cara membeli produk suzyhoney, website suzyhoney, media social  suzyhoney herbs,