Femingra Membantu Menyempurnakan Hidup Wanita - Cahaya Hayati

3 Feb 2018

Femingra Membantu Menyempurnakan Hidup Wanita

Femingra Membantu Menyempurnakan Hidup Wanita. Menjadi wanita yang sempurna bukanlah mudah sebab setiap wanita tu ada kelemahan yang tersendiri walaupun pada lahiriahnya tampak kuat dan sempurna. Tapi itulah uniknya wanita. Di sebabkan uniknya wanita itu, lahirlah produk Femingra untuk membantu wanita menjaga kesihatan, kecantikan luaran dan dalaman. Ianya pakej lengkap untuk wanita. 

FEMINGRA


Femingra dirumuskan khusus daripada 100% sumber semulajadi yang organik dan terbukti membantu untuk meningkatkan tahap libido, tahap kesuburan dan menseimbangkan hormon. Ia bertindakbalas dengan pantas dan selamat di gunakan oleh wanita di semua peringkat usia. Walaubagaimanapun, jika ragu-ragu terutamanya wanita mengandung. menyusu dan ada masalah kesihatan... Mohon untuk dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan terlebih dahulu.

Femingra
Femingra

Sebelum up entry ini, mommy dah minum hampir 9 sachet Femingra dan dah rasa kesannya. Jadi, mommy nak korang baca entry ni sampai habis... Barulah korang tahu kenapa Femingra sangat baik untuk korang yang baca entry ni dan juga kepada semua wanita di luar sana. Yang baik dan berkesan, kita sebarkan dan moga manfaat buat semua wanita. 

Di dalam sekotak Femingra terdapat 15 sachet dan ia di ambil sehari sekali sebelum makan. Kenapa sebelum makan? Ini kerana Femingra akan lebih berkesan dan memberi tindakbalas yang cepat jika sebelum makan dan ketika itu perut masih kosong. 


Femingra
8 bahan utama dalam Femingra


KANDUNGAN FEMINGRA DAN KELEBIHANNYA


Oh yer,  terdapat 8 bahan utama dalam Femingra di mana setiap bahan tersebut mempunyai manfaat dan kelebihannya tersendiri. Jadi apabila di gabungkan menjadi satu produk, ianya memang satu set suplemen lengkap untuk wanita. Tak perlu suplemen tambahan dah...  Jom tengok kandungan-kandungan di dalam femingra dan kelebihannya.

Debunga Pain ( Pine Pollen)

  • Merupakan egen peransang hormon terbaik
  • Mengandungi mineral, protien dan vitamin yang lengkap untuk tubuh badan
  • Terdapat lebih dari 20 asid amino dan 8 asid amino yang penting
  • Anti penuaan
  • Mengimbang hormon dan meningkatkan testosteron untuk meningkatkan libido
  • Mampu mengurangkan gejala-gejala tidak baik menopause.
  • meningkatkan stamina,kecergasan dan kesihatan wanita


Buah Markisa

  • Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin serta protien. 
  • Antioksidan
  • Membantu meningkatkan peredaran darah
  • Membantu sistem pencernaan
  • Meransang dan Menguatkan imun serta tulang

Horny Goat Weed


  • Merangsang libido & daya seksual wanita 
  • Menggalakkan aliran darah 
  • Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause 
  • Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause 


Akar Maca 


  • Afrodisiak yang hebat 
  • Mengimbangi hormon seks 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan 
  • Perangsang kesuburan wanita 


Manjakani 


  • Mengetatkan tisu dalaman wanita 
  • Menegangkan kulit 
  • Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan  dan lendiran tidak normal di dalam faraj 
  • Menghapuskan bau di kawasan kemaluan 
  • Membantu menegangkan payudara  


Habbatus Sauda


  • Membantu mengawal pendarahan haid 
  • Mengawal intensiti kitaran bulanan 
  • Mengurangkan masalah penghadaman 
  • Pelembap yang baik untuk kulit & rambut 
  • Mempunyai ciri-ciri anti-radang 
  • Sangat tinggi antioksidan 


Tribulus Terrestris 


  • Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita 
  • Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan    emosi 
  • Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual 


Pueraria Mirifica 


  • Melegakan gejala menopause 
  • Merangsang nafsu seks 
  • Meningkatkan kelembapan faraj 
  • Meningkatkan saiz payudara 
  • Menggalakkan penghasilan kolagen
  • Memberi kesan awet muda

 

femingra
15 sachet sekotak Femingra

Rahsia Keberkesanan Femingra


Hebatnya Femingra di sebabkan bahan penting yang terdapat didalamnya iaitu Pine Pollen. Pine Pollen adalah super food yang menjadi trend terkini. Sepertimana yang dinyatakan di atas, Pine Pollen atau Debunga Pain mengandungi pelbagai vitamin dan mineral seperti Vitamin A B-Karotena, B1, B2, B3, B6, Asid folik, Vitamin D, Vitamin E dan juga pelbagai mineral seperti kalsium, zink, besi fosfurus, potassium dan lain-lain lagi.

Femingra
Mommy dah amalkan. Korang?

Debunga Pain juga mengandungi lebih daripada dua puluh asid amino dan kesemua lapan jenis asid amino yang penting dalam tubuh manusia seperti anti penuaan, pemulihan keinginan seksual, menyeimbangkan hormon, mengembalikan stamina dan kecergasan serta mencegah penyakit.

Jadi tiada sebab untuk mengatakan TIDAK kepada Femingra.


SIAPA WAJIB AMBIL FEMINGRA? 


Bagi persoalan ini, Femingra patut di amalkan oleh semua wanita kerana ia mampu :-
  • Merawat masalah sukar hamil
  • Untuk wanita yang ada masalah hormon, period, keletihan dan sentiasa tidak sihat
  • Mengurangkan gejala menopaus

REVIEW FEMINGRA

Alhamdulillah sejak mengamalkan Femingra walaupun baru sembilan sachet, kesannya mommy dah alami. Secara luaran memang tak nampak sebab Femingra lebih kepada dalaman. Hanya yang mengamalkannya saja yang tahu. Yang pasti mommy rasa hormon mommy semakin stabil, rasa sakit kepala dan pinggang ketika period juga berkurangan dan mommy makin aktif sebab stamina mommy juga makin meningkat. Seperti pagi tadi, mommy dapat sampai ke station 2 Bukit Tokun, Bukit mertajam berbanding sebelum mommy ambil Femingra. Baru suku perjalanan, mommy dah rasa nak pitam bagai.. Tapi kali ini mommy tak rasa letih langsung, nak pitam pun takdak, yang ada rasa tak sabar nak sampai puncak bukit tu... Itulah perubahan yang mommy rasa sendiri. 

Femingra
Femingra ni sedap. Bila minum rasa macam minum jus markisa

Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web dan follow media sosial di bawah atau hubungi pegawai khidmat pelanggan di +6012-326 3304 atau Email di info@maxwellhealth.com.my.


Laman Web 

Facebook 

Instagram 

Alamat
MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Dam



13 comments:

  1. Berita baik buat para wanita utk menjaga kesihatan yg berpanjangan.

    ReplyDelete
  2. Seronokkan bila supplimen yg kita amalkan beri kesan yang positif

    ReplyDelete
  3. Kaum perempuan ni serba serbi kena jaga. Barulah cantik luar dalam. Comel macam kak yati... 😊

    ReplyDelete
  4. Rasa dia mcm mana kak? Digalakkan perempuan yg blom kwen or dh kwen leh amik?

    ReplyDelete
  5. Kandungan bahan2 pun memang elok..kalau tgk yg boleh ambil tu.. Perempuan bujang pun blh jgk kan

    ReplyDelete
  6. tq sharing info yg berguna sis

    ReplyDelete
  7. Ramainya yang cakap produk femingra ni bagus. Nanti nak kena try jugak lah.

    ReplyDelete
  8. Bahan-bahan dia semua bagus2. Apa rasa dia kak, pahit tak.

    ReplyDelete
  9. ada markisa mesti sedap..saya suka buah markisa..apa je yang ada markisa bagi saya sedap..hahah

    ReplyDelete
  10. mcm menarik jer produk ni..awek muda pewitt..yg best tu kandungan dia paduuuu

    ReplyDelete
  11. Wow.. bestnyaa.. lagi lagi untuk dalaman wanita kn.

    ReplyDelete
  12. Wanita, luaran dalaman kena jaga untuk kesihatan

    ReplyDelete