Kepala Gatal, Salah Syampukah? - Cahaya Hayati

30 Nov 2017

Kepala Gatal, Salah Syampukah?

Kepala Gatal, Salah Syampukah? Korang pernah tak alami baru pagi tadi syampu rambut, malam dah start gatal balik. Ingatkan dah kena kutu, bila sikat dengan penyikat kutu... takdepun. Tapi masih lagi gatal-gatal. Tension mommy! Kepala gatal sebab salah syampukah? 

Lepas tu, mommy sembang-sembang la dengan staff mommy bab penjagaan rambut. Cakap yang kepala mommy asyik gatal-gatal dan senang naik kelumumur. Selepas syampu paling lama bertahan sehari setengah saja. Kalau berpeluh lagi gatal.. Sampai rasa nak potong pendek saja rambut ni. Huwaaa... Then, dia cadangkan mommy guna syampu Kerasys ni. Dia kata boleh hilangkan gatal-gatal di kepala. 

Kepala Gatal, Salah Syampukah?, syampu, shampoo, hair shampoo, scalpcare shampoo, syampu rambut, kepala gatal, syampu . untuk menghilangkan gatal-gatal di kepala, shampoo untuk hilangkan gatal-gatal kepala, jaga rambut, scalp care, punca gatal kepala, syampu yang boleh hilangkan gatal kepala, gatal, kepala, rambut, hair, hair care, Kerasys, Kerasys Shampoo,
Shampoo Kerasys untuk menghilangkan gatal kulit kepala

Dan mommy pun terdengar cakap dia dan terbeli. Takde size kecil yang ada size besar gedabak ni dan harga pun boleh tahan. Tapi memikirkan syampu ni boleh tahan sampai 4 bulan, mommy beli jugaklah... pejam mata yang penting ia boleh merawat kegatalan di kepala mommy. 

Bila dah guna lebih 3 kali, mommy dah rasa keberkesanan syampu ni. Kepala tak gatal lebih 3 hari... Bila berpeluh pun dah tak gatal. Thanks my staff!

Kepala Gatal, Salah Syampukah?, syampu, shampoo, hair shampoo, scalpcare shampoo, syampu rambut, kepala gatal, syampu . untuk menghilangkan gatal-gatal di kepala, shampoo untuk hilangkan gatal-gatal kepala, jaga rambut, scalp care, punca gatal kepala, syampu yang boleh hilangkan gatal kepala, gatal, kepala, rambut, hair, hair care, Kerasys, Kerasys Shampoo,
Kerasis Scalpcare

So, korang kalau ada masalah gatal-gatal kepala yang sama macam mommy bolehlah beli syampu ni. Berbaloi sebab Kerasys adalah saloon expert. Bila dah guna syampu ni, mommy dah tahu yang shampoo sebelum ini tak sesuai dengan mommy.. 

Kepala Gatal, Salah Syampukah?, syampu, shampoo, hair shampoo, scalpcare shampoo, syampu rambut, kepala gatal, syampu . untuk menghilangkan gatal-gatal di kepala, shampoo untuk hilangkan gatal-gatal kepala, jaga rambut, scalp care, punca gatal kepala, syampu yang boleh hilangkan gatal kepala, gatal, kepala, rambut, hair, hair care, Kerasys, Kerasys Shampoo,
Fungsi shampoo Kerasys

Kalau berminat hendak mencuba syampu ini, bolehlah beli dari watson dan lain-lain drug store yang menjualnya. 

7 ulasan:

  1. menarik botol dia. nampak elegen. boleh cuba nanti ni.

    BalasPadam
  2. Kalau dah serasi.. Berbaloi walaupun mahal..

    BalasPadam
  3. Bagus juga syampu nih nti boleh lah try

    BalasPadam
  4. Boleh cuba syampoo ni, kulit kepala memang selalu gatal2 terutama jika cuaca panas...

    BalasPadam
  5. Packaging pun naiss. Okay dakk kak yati?

    BalasPadam