Abang Ammar Ke Gym - Cahaya Hayati

29 Nov 2017

Abang Ammar Ke Gym

Misi Menguruskan Abang Ammar. Semalam daddy bawa abang Ammar ke gym tempat daddy pergi exercise. Saja banyakkan aktiviti abang Ammar masa cuti sekolah. Kakak Aisya tak ikut sebab sakit kaki. Lainkali mungkin daddy bawa... Mommy? Tak dapat nak ikut sebab mommy kerja. Hari ahad pulak gym ni tutup. Pasrah sajalah.. hahaha
Masa di gym, daddy wasap gambar abang Ammar. Semangat dia exercise. Misi kurus ke Abang Ammar? In sha Allah boleh tu...

Bila mommy tengok gambar abang Ammar di gym, abang Ammar nampak kiut dan comel jer... hihi. Jom layan gambar abang Ammar.

1, 2, 3... 15 lagi

eyahhhhhhhh...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa......

Macam ni ke daddy?

erghhhhhhhh...

huuhhhhhh... 



2 ulasan:

  1. Comelnya abg ammar exercise. Semoga berjaya ye. Boleh lah next year masuk sekolah dgn semangat dan bentuk badan yg baru.

    BalasPadam
  2. hahaha kebetulan nama saya pun amar tapi satu M je,
    kalau ada masa singgah and follow blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    BalasPadam