Baju Baru Untuk Blog Cahaya Hayati - Cahaya Hayati

28 Sep 2017

Baju Baru Untuk Blog Cahaya Hayati

Baju baru untuk blog Cahaya Hayati. Cantik tak? Kali ini mommy dapatkan Khidmat edit template blog dari Masarah Sidi. Sangat senang bekerjasama dengan Mai. Harga yang dikenakan sangat berpatutan dan mommy suka dengan design yang di buat oleh beliau. 


Untuk template editing ni mommy serahkan 100% kepada Mai. Mommy cuma tetapkan kaler yang nak guna. Then, mai come out dengan beberapa design template. 

Lepas pilih template, Mai akan workout. Yang pastinya tempoh yang sangat cepat dari yang mommy jangkakan. Hihi


Kalau korang nak tukar template blog sepertimana yang korang idamkan, bolehlah contact Maisarah Sidi


12 ulasan:

  1. Wahh cantiklah suka mama tgk kaler pinkish ni. Sama Kita tukar blog theme

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan mama. Pinkish tetap menjadi tarikan...

      Padam
  2. Balasan
    1. terima kasih. blog kak zee pun cantik dan kemas

      Padam
  3. Cantik combination colors tu..lembut

    BalasPadam
  4. pink + biru + putih nice! :D wahh tahniah cikT tempe blog dah baru heehhee. lebih semangat nak update entri la ye lepas ni ;)

    BalasPadam