Tick Tock Tick Tock, Its Althea Birthday | Happy Birthday Althea, Althea Turn 2

10:01 PG Cahaya Hayati 1 Comments

Tick Tock Tick Tock, Its Althea Birthday | Happy Birthday Althea, Althea Turn 2.

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Althea
Happy Birthday to You


Dear Althea,

Happy Birthday!
May all your birthday wishes comes true!

Althea
Happy Birthday Althea

Masuk bulan Julai saja, mommylah orang yang paling suka dan happy sebab bulan Julai adalah bulan kelahiran Althea. Sempena birthday Althea ini, Althea menawarkan Limited Edition Birthday Box dan DIY kit. Selain itu, Althea juga menawarkan Birthday Giveaway Festival atau surprise give kepada peminat produk K-beaty. Bukan sample tau tapi produk sebenar seperti yang mommy dapat masa shopping di Althea sebelum raya hari tu. Boleh baca kat SINI

Althea




Oh yer, Althea Box yang cantik tu bukan simpan saja. Korang boleh decorate birthday cake untuk peluang memenangi pelbagai hadiah yang awesome. Senang saja, post birthday cake yang korang deco cantik-cantik tu di IG dengan #altheaturns2. 


Althea
Birthday Cake for Althea. 

Seronoknya sebab birthday Althea tapiiii kita yang dapat hadiah macam-macam. Dah macam birthday sendiri pula. hahaha
  • Limited Edition Althea Birthday Box 
  • Birthday Kits for lucky early bird shoppers
  • Birthday sample pack for lucky early bird shoppers
  • Birthday Sales & Promotions 
  • Althea Birthday Giveaway Festival for customers (free products every other day in July to add into cart)
  • Althea Beauty Box July - Birthday Makeup Box (theme) 3/7 released
  • Weekly Lucky Shopper Contest to win Althea credits
  • Instagram #AltheaTurns2 Contest - snap & show your decorated birthday box to win amazing prizes from Althea! 
  • 20days of Beauty Giveaway on @Altheakorea (Instagram)

Althea
close up Althea Birthday Cake.. 

Oh yer, bagi yang belum tahu... Althea adalah web online shopping untuk produk kecantikan dari Korea dan ia 100% aunthentic. 

Mommy suka Althea ni sebab harga yang menarik, murah dan pelbagai produk di tawarkan. So, boleh pilih yang mana kita berkenan atau yang sesuai dengan kulit kita. Althea juga datang dengan Limited Edition Box. Product dan harganya sangat awesome. Box yang dapat juga cantik dan boleh di buat koleksi. 



Althea
Produk Green Tea menjadi pilihan

Kalau raya hari tu, mommy banyak shopping barang make up. Kali ini mommy shopping skincare yang berasaskan green tea pula. Ramai yang kata, green tea baik untuk kulit. So, kita cuba dan moga mommy semakin awet muda. hahaha. 

Produk yang mommy grab adalah Innisfree Green Tea Mint Fresh Shampoo, Innisfree green tea cleansing foam, Innisfree green tea serum, Innisfree grean tea balancing toner dan Nature Republic green tea emulsion.

Althea
free gift dari Althea. 

Yang paling suka adalah freegift dari Althea. Banyak dan sesuai untuk mommy yang asyik travel ni.. Althea bagi mommy toner, sleeping mask, eye cream dan spot correction... 

Terima kasih Althea. Semoga terus maju dan bertambah lebar sayap di seluruh dunia di samping menawarkan produk yang best2. Muahh ciked. 

Okay korang jom shopping sebab sempat lagi nak grab produk yang best, join dan menangi hadiah kontes yang di tawarkan oleh Althea.


1 comments:

nini berkata...

Bestnya dapat macam macam hadiah =)

Pengikut

Google+ Followers