SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO - Cahaya Hayati

1 Jun 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

Assalamualaikum wbt & salam ramadhan. Sampai awal di pejabat hari ini. So, ambil kesempatan join SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. Tak pernah shopping lagi kat SG shop. Kalau menang, adalah rezeki nak shopping kat sana.hahaha. In sha Allah. Doakan yang baik-baik saja dan moga menang SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. Aminnn.

Korang tak nak join ke? Jomlah join bersama-sama. Lagipun syarat yang ditetapkan senang sangat.. Pejam mata pun boleh buat. Dapat rezeki, tak dapat pengalaman. gitewww!

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO
Klik Banner untuk join Giveaway ini

kalau menang SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO ni mommy nak beli Tactical Combat Boots sebab nanti senang nak follow encik suami pergi ride. kihkih.


Mommy suka boots ni sebab ia mempunyai ciri keselamatan untuk aktiviti lasak, ruang udara yang membantu kaki bernafas dan tidak panas serta design yang sangat menarik. Ada dua kaler pilihan dan mommy suka yang kaler khakis tu. Confirm nampak bergaya dan ranggi kalau mommy pakai masa ikut encik suami pergi ride makan-makan.


SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

Cantik kan? Kalau kat sini mau 2 atau 3 ratus... Doakan mommy berjaya yer and korang pun join la sama dan kalau menang boleh beli barang idaman korang. 

3 ulasan:

  1. good luck utk GA yang sama. style la boot yang nak beli tu.

    helloaiman

    BalasPadam
  2. salam anda dah menang giveaway sgshop.. sila ke link ini macam mana nak bagi username ..secepat mungkin ya :)

    http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/06/senarai-pemenang-giveaway-10-x-rm-100.html

    BalasPadam