loading...

16 Jun 2017

# contest

Merah Bata / Cinnamon Warna Pilihan Untuk Raya 2017

Merah Bata (Bricks) Warna Pilihan Untuk Raya 2017 - Sedar tak sedar tinggal lagi seminggu kita nak sambut hari raya aidilfitri. Alhamdulillah hampir semua kelengkapan untuk menyambut raya dah tersedia. Menunggu kedatangan kuih raya saja. Berbicara tentang raya, persediaan yang utama mestilah baju raya. Alhamdulillah semua dah ada dan warna pilihan untuk raya 2017 adalah warna merah bata atau di kenali juga dengan nama cinnamon.

Merah bata atau cinnamon adalah warna yang rare tapi cantik, lembut dan menyerlahkan penampilan.

Untuk merealisasikan warna pilihan untuk raya 2017, tempat shopping mommy semestinya di Lazada. Design yang awesome dan tawaran harga yang sangat berbaloi.

Nak tengok tak warna pilihan dan baju yang mommy nak beli? Ni haa...


Cantikkan? Untuk design ni tinggal 2 kaler saja. Siapa cepat dia dapat yer.. Nak tengok baju raya dengan diskaun sehingga 80% di SINI yer..

Oh yer,  sepanjang bulan ramadan ni.. Lazada menawarkan harga yang sangat berbaloi untuk semua barangannya  sempena Marhaban Ya Ramadan dan Riang Raya Sales.

Oh yer, untuk kawan-blogger pun jom join contest yang Lazada anjurkan no. Mana tahu ada rezeki anda di situ.. Di situ... Di situuuu.

Untuk join contest, klik SINI

4 ulasan:

iffah hussin berkata...

Menarik warna tu...

Bonde ada sehelai warna ni...

mamapp berkata...

Cantiknya warna merah bata ni

Mrs Fuzy sweetsourleyra berkata...

warna bata ni mmg cantik...warna favourite masa muda2 dulu hehe

Jueliza Jamani berkata...

cantik jugak merah ni kannn

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292