Merah Bata / Cinnamon Warna Pilihan Untuk Raya 2017 - Cahaya Hayati

16 Jun 2017

Merah Bata / Cinnamon Warna Pilihan Untuk Raya 2017

Merah Bata (Bricks) Warna Pilihan Untuk Raya 2017 - Sedar tak sedar tinggal lagi seminggu kita nak sambut hari raya aidilfitri. Alhamdulillah hampir semua kelengkapan untuk menyambut raya dah tersedia. Menunggu kedatangan kuih raya saja. Berbicara tentang raya, persediaan yang utama mestilah baju raya. Alhamdulillah semua dah ada dan warna pilihan untuk raya 2017 adalah warna merah bata atau di kenali juga dengan nama cinnamon.

Merah bata atau cinnamon adalah warna yang rare tapi cantik, lembut dan menyerlahkan penampilan.

Untuk merealisasikan warna pilihan untuk raya 2017, tempat shopping mommy semestinya di Lazada. Design yang awesome dan tawaran harga yang sangat berbaloi.

Nak tengok tak warna pilihan dan baju yang mommy nak beli? Ni haa...


Cantikkan? Untuk design ni tinggal 2 kaler saja. Siapa cepat dia dapat yer.. Nak tengok baju raya dengan diskaun sehingga 80% di SINI yer..

Oh yer,  sepanjang bulan ramadan ni.. Lazada menawarkan harga yang sangat berbaloi untuk semua barangannya  sempena Marhaban Ya Ramadan dan Riang Raya Sales.

Oh yer, untuk kawan-blogger pun jom join contest yang Lazada anjurkan no. Mana tahu ada rezeki anda di situ.. Di situ... Di situuuu.

Untuk join contest, klik SINI

5 ulasan:

  1. Menarik warna tu...

    Bonde ada sehelai warna ni...

    BalasPadam
  2. Cantiknya warna merah bata ni

    BalasPadam
  3. warna bata ni mmg cantik...warna favourite masa muda2 dulu hehe

    BalasPadam
  4. cantik jugak merah ni kannn

    BalasPadam
  5. Beautiful color, pandai pilih wrna

    BalasPadam