Iftar Shellout Di Lobster Station Lunas, Kedah - Cahaya Hayati

7 Jun 2017

Iftar Shellout Di Lobster Station Lunas, Kedah

Iftar Shellout Di Lobster Station Lunas, Kedah ~ Assalamualaikum wbt. Bulan Ramadhan ni jarang betul masak. Kalau masak pun just untuk sahur.. Bosan berbuka dengan juadah dari PARAM, ajak encik suami makan dekat luar. Reward kepada anak-anak yang berjaya puasa penuh. Kebetulan baru balik dari Jusco Alma, shopping baju raya anak-anak. Tak tahu nak kemana terus ajak suami bershellout. Dia setuju dan destinasi kami adalah di  Lobster Station, Lunas. Tahu pun sebab promosi baik oleh abang ipar suami merangkap biras mommy. 

On the way balik dari Jusco, terus call untuk tempahan. Nasib baik belum fully book. 

shellout sedap di kulim
shellout di Lobster Station

Sampai kat Lobster Station dalam jam 7.10. Terus order air sebab makan dah tempah sekali masa book meja. So, dalam 7.20 - 7.25 shellout dihidangkan di atas meja. Sebelum berbuka semua makan dah ada atas meja. pantas. I like... 


Lobster station ni ada 7 pilihan shellout. So, boleh pilih jenis shellout yang di kehendaki. Mommy dan keluarga pilih LS Kam Heong Chinese dan pakej yang diambil adalah B. Cukuplah untuk kami 5 orang. Alhamdulillah sedap.


Shellout Lobster Station

Bagi yang ingin merasa keenakan lobster bolehlah order di sana kerana lobster tidak termasuk dalam shellout. 

Ini lokasi untuk ke Lobster Station Lunas, Kedah. 


1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam