Veet Sensitive Touch Electric Trimmer , Gadget Kecantikan Dan Semua Wanita Perlu Milikinya

4:56 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Veet Sensitive Touch Electric Trimmer Semua Wanita Perlu Milikinya. Ye semua wanita patut milikinya kerana wanita kan pentingkan kecantikan, kesempurnaan dan yang paling penting wanita dapat memudahkan dan memanjakan diri dengan cara yang mudah dan cepat terutamanya di tempat-tempat yang sensitif.

Selain mudah untuk wanita menjaga diri, ia juga menjaga tempat sensitif wanita dari terluka. Auch... Tak terbayang sakit dan pedih luka di tempat yang sensitif. Itu di tempat yang sensitif tapi bagaimana pula dengan cukuran di kening? Salah cukur boleh hilang kening sebelah. Mau berbulan-bulan tak keluar rumah. No.. No... 

Sekarang mommy tak risau lagi nak membuang bulu-bulu halus di tempat sensitif dan juga di wajah kerana Mommy dah ada Veet Sensitive Touch Electric Trimmer yang selamat, mudah dan tiada luka apabila menggunakannya. Just like profesional.. kihkih.

Veet Sensitive Touch Electric Trimmer


Veet Sensitive Touch Electric Trimmer


Terus terang mommy cakapkan, pertama kali tengok iklan Veet Sensitive Touch Electric Trimmer ni memang mommy dah jatuh cinta dan dah pasang hajat nak belinya. Yolah gadget untuk memudahkan dan bagi mommy cantik haruslah beli.

veet

Bila dah miliki berkali-kali mommy jatuh cinta dengan Veet Sensitive Touch Electric Trimmer ni sebab :-


  • Ia mudah di bawa kemana saja dengan saiznya yang kecil dan telah dibekalkan pouch untuk menyimpannya.
  • Pelbagai guna dengan kepada boleh tukar mengikut bahagian yang hendak di buang bulu-bulu halus. 
  • Tidak melukakan kulit 
  • Mudah di jaga kerana telah tersedia cleaning brush
  • Ianya hanya menggunakan bateri AA. 
  • Mempunyai penutup yang comel.

Cara Menggunakan Veet Sensitive Touch Electric Trimmer


veet

Terdapat 4 kepala yang membolehkan pengguna menggunakan nya mengikut kesesuaian dengan hanya tukar kepala yang di kehendaki aitu:


  • Membentuk Kening - Wahhh mudahnya membentuk kening. Tak perlu lagi ke salun kecantikan. Dah boleh buat sendiri dengan 2 sided trimming head. 

veet

  • Merapikan Rambut/Bercukur - Kadang kadang rimas dengan  rambut panjang dan tak sama. Boleh adjust atau rapi sendiri mengikut style yang dikehendaki dengan menggunakan 2mm & 4 mm Comb.

veet
  • Merapikan sideburn - Rerambut di tepi telinga kekadang merimaskan. Boleh rapikan sendiri dengan menggunakan 4 Comb yang di berikan.
  1. Membuang bulu-bulu halus di bahagian Bikini dan Underarm (ketiak) - Boleh guna kepala bikini trimming 20mm. 
veet


Pengalaman Mommy Menggunakan Veet Sensitive Touch

Pengalaman mommy menggunakannya adalah Veet Sensitive Touch ini berbeza dengan pencukur lain di mana ia lebih memahami wanita yang tidak mahukan bulu-bulu halus, membantu wanita lebih yakin dengan beauty gadget yang membolehkan wanita merapikan wajah dan tubuh dengan masa yang pantas serta tidak melukakan bahagian tersebut. 

Veet Sensitive Touch

Selain itu, Veet Sensitive Touch ini jugak membantu mommy menjadi lebih anggun, yakin dan bergaya dengan hanya merapikan atau membuang bulu-bulu halus yang tidak dikehendaki. Antara bulu-bulu halus yang mommy tidak suka adalah bulu-bulu di atas bibir. Cepat sangat panjang dan ia perlu perapi khas. So, sekarang dah senang dengan hanya menggunakan Veet Sensitive Touch.

Bagi yang ingin memilikinya, bolehlah dapatkan di pasaraya dan farmasi di seluruh negara dengan harga RM119. 

Untuk maklumat lanjut pula, silalah layari laman web VEET




0 comments:

Pengikut

Google+ Followers