loading...

20 Mac 2017

# Review

Wajib Shopping Sempena LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017

Assalamualaikum wbt. 

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017


Bulan ni birthday LAZADA rupanya. Ingatkan manusia saja yang sambut birthday. Business pun ada birthday jugak. Tak kisah la kan, tu cara masing-masing untuk mengingati hari kelahiran atau hari tertubuhnya perniagaan.

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017
Lagi 2 hari tau
Tapikan malam ni mommy nak habaq yang sempena ulang tahun ke - 5 Lazada, Lazada akan buat sales gila-gila sehingga 90% sebagai tanda terima kasih kerana semua yang menyokong Lazada. Best kan? Lazada punya birthday tapi kita yang untung.

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017
OMG XD Design Bobby Anti Theft discount 63%. Omg Omg...

Selain dari diskaun gila-gila, Lazada juga akan beri 'surprise discount unveiled'. Nampak tak kat situ ada lagi discount. Jadi kita sebagai pembeli lagi jimattt. 

Bagaimana nak dapat diskaun ni? Mudah saja....
  • Add to cart barang yang kita hendak
  • Proceed dengan payment
  • Sebelum bayaran di buat, Lazada akan bagi 'surprise discount unveiled'.
Untungnya.

Yang sebenarnya ada lagi cara untuk mendapat diskaun iaitu dengan 'secret party password'. Secret party password adalah password yang di beri melalui social media seperti di bawah. Di mana pembeli perlu mengumpul secret characters dan menjadikan ia sebagai satu password. Password ini akan di gunakan sebagai voucher code. So, boleh less lagi jumlah yang perlu di bayar. 

Bagi yang tak sempat nak kumpul characters, bolehlah terjah social media Lazada seperti di bawah.

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017
Secret Party Password

Tapikan ada lagi cara yang paling senang untuk mendapat voucher RM 10 bagi minimum spend RM 50. Caranya adalah dengan mendaftarkan email dan tunggu email dari LAZADA. Ya Allah senangnya. Awatlah LAZADA pemurah sangat ni?

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017

Itu baru surprise untuk voucher dan discount. Ada lagi surprise untuk pembeli iaitu 'SURPRI5E HOLIDAY GIVEAWAY'. Pembeli yang bertuah akan memperolehi tiket flight ke tempat yang di tentukan oleh LAZADA dan ia adalah RAHSIA. OMG... Bestnya kalau dapat. Jimat duit beli tiket flight. Dapat pula pergi ke destinasi idaman. Memang double triple happiness.

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017

Mommy asyik cerita tentang diskaun, voucher dan giveaway... Lupa pula nak bagitahu jenama yang join (bermakna jenama yang bagi diskaun gila-gila la). Jenama-jenama atau barangan dari jenama di bawah adalah yang di tawarkan diskaun hebat. OMG hampir semua jenama idaman mommy ada di sini. Bonus mana bonus, silalah munculkan diri dalam akaun bank mommy. hahaha

Bila melihat kepada jenama-jenama ini, tak sabar mommy nak tunggu 2 hari lagi. Cepatlah berputar wahai jam.

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017

LAZADA ni memang sayangkan pembelinya.. Dia kata kalau tak sabar sangat, boleh add dulu barang idaman kita dalam wishlist. Kemudian datang balik pada 22hb -24hb March 2017 dan access wishlist tersebut. Jika barangan yang kita add dalam wishlist tu, kita suka dan setuju dengan harga diskaun yang di tawarkan, bolehlah add ke cart dan buat bayaran. 

LAZADA 5th Birthday Surprise Sales Mulai 22hb Sehingga 24hb March 2017

Jika tak setuju, boleh je cari barang lain. Janji tak terlepas tawaran diskaun gila-gila sempena Ulang Tahun ke -5 LAZADA. Tawaran ini 3 hari saja tau. So, jangan terlepas pula. Nanti nyesal pastu nangis tepi bucu katil. hehehe

Oklah mommy pun nak sambung shopping kat LAZADA. Nanti mommy update apa barang yang mommy suka dan beli. Kan dah dekat nak posa, pastu raya.. faham faham sendiri jelah. hihi.

Tiada ulasan:

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292