loading...

24 Mac 2017

# Lazada

Lazada Birthday Surprise Lebih Memahami Kehendak Wanita

Assalamualaikum wbt. Lazada Birthday Surprise Lebih Memahami Kehendak Wanita
Lazada Birthday Surprise Lebih Memahami Kehendak Wanita kerana banyak barangan yang diinginkan/ di kehendaki oleh wanita di tawarkan oleh LAZADA dengan diskaun sehingga 90%. Bukan itu saja, kebanyakan jenama antarabangsa yang berada di pasaran tempatan di tawarkan diskaun sehingga 90%. 

Mommy sendiri dah add to cart beberapa barang kecantikan yang mommy inginkan. Biasalah wanita dan produk kecantikan memang tak dapat dipisahkan.

Bagi yang ingin membeli produk kecantikan, mommy cadangkan korang untuk klik dekat tab 'Beauty Party'.


Beauty Party


Dalam tab beauty party, terdapat pelbagai kategori produk kecantikan sama ada untuk luaran, dalaman malah gadget untuk kelihatan lebih cantik juga ada di sini.

Dalam LAZADA Surprise Box mommy ada 5 jenis barang untuk kecantikan dari jenama antarabangsa. Antaranya adalah Maybelline, Loreal, Nyx, Skinz Enchanteur dan banyak lagi. 


Maybelline

Hampir semua produk Maybelline mommy  telah cuba termasuklah Super BB Cushion Fresh Matte. Ini kerana strukturnya yang lembut, tidak berminyak, kekal lama dan tidak bercapuk. Ia juga tidak memberi alahan kepada mommy apabila memakainya.

Kepada yang tidak pernah mencuba Super BB Cushion Fresh Matte ni Uolls patut mencubanya kerana sekali pakai pasti akan jatuh cinta dengan hasilnya. Oh yer, harga yang ditawarkan di LAZADA adalah RM 69. Setiap pembelian akan mendapat Maybelline Clean Express Miracle Water. 




Loreal Brow Artist


Mommy belum pernah mencuba brow artist tetapi sejak dua menjak di dekat timeline asyik lalu cara membuat kening menjadi cantik, maka mommy pun mahu mencubanya. Nak jugak kening cantik bak di patih dan terukir cantik. hihi

NYX Blusher

Dah dapat bedak yang sesuai, kena dengan kulit muka dan dah buat kening cantik mestilah kena letak blusher agar seri dimuka naik. 


Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist (75ml) 

Eversoft Skinz Mist berfungsi untuk menyegarkan wajah. Dan ia juga digunakan untuk mengekalkan make up.


Enchanteur Paris Parfume losyen


Enchanteur Paris Parfume losyen adalah antara jenama dan produk yang mommy suka sebab apabila memakainya, wangian losyen ini kekal lama dan ia menjadikan kulit tangan mommy sehalus dan selembab bayi. Harga yang di tawarkan adalah RM6.90.

Dengan memperolehi barangan make up / kecantikan ini, dapatlah mommy menambah koleksi make up mommy. Jangan terkejut pulak kalau mommy bermake up siang dan malam.


Kinohimitsu Collagen Diamond 



Sepertimana yang mommy cakapkan tadi, produk penjagaan dalaman juga ada dalam Beuty Party.

Produk penjagaan dalaman yang ada dalam LAZADA Surprise Box adalah Kinohimitsu Collagen Diamond. Bertambah awet mudalah mommy.

Kinohimitsu Collagen Diamond adalah antara kolagen yang terbaik yang berada di pasaran. Mommy suka dengan kolagen ini kerana ia tidak berbau hanyir atau muak seperti sesetengah kolagen. Selain dari itu, Kinohimitsu Collagen Diamond 5300mg ini diperbuat daripada collagen, perilla seed extract, silk protein and soy isoflavone dan di sedapkan dengan perisa apple, lemon dan lychee. Tak manis, tiada bahan tambahan dan ia 100% bahan semulajadi. Sesuai juga kepada vegetarian.


NESTUM 3in1 Banana Caramel 10x28g  

Selain daripada make up dan penjagaan dalaman, LAZADA juga memahami wanita yang pentingkan dan mahukan bentuk badan yang ramping. Jadi, Nestum Banana Caramel adalah minuman bijirin terbaik untuk wanita untuk di ambil ketika sarapan pagi.

Mommy suka nestum banana caramel ini kerana rasa karamel dan banana yang sedap. Selain dari itu, ia juga melancarkan sistem pembuangan badan mommy. 


Selain dari Nestum, hampir semua barangan Nestle ditawarkan pada harga yang lebih rendah dari harga pasaran. Jadi, jika korang adalah penggemar MILO, NESCAFE dan lain-lain produk, bolehlah grab di LAZADA. Jimat uolls.

A6 Size Notebook Bottle

Tahukah korang, bahawa setiap supplement yang di ambil perlu di iringi dengan pengambilan air yang secukupnya. Sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

Disebabkan memahami wanita, Lazada tampil dan keluarkan botol air A6 Size Notebook Bottle. Saiz dan bentuk botol ini membolehkan wanita membawanya ke mana saja. Saiz & bentuknya juga dapat dimasukkan ke dalam handbag. Jadi, tiada alasan lagi untuk minum kurang air.

Harga yang ditawarkan adalah RM 27.59. 


Levi's DIY Kit

Lazada juga tahu yang wanita amat suka dengan dengan perkara yang unik dan yang boleh beri kelainan kepada pakaian, kotak DIY kit dari Levi's amatlah sesuai. Dalam kotak ini terdapat pelbagai butang, kain jeans dan juga stickers comel dan menarik untuk dijahit pada jaket atau seluar jeans levi's. Jadi, jeans atau jaket Levi's kita adalah lain daripada yang lain. Malah boleh bergaya bak retis.




Kotak DIY kit Levi's ini secara percuma dengan setiap pembelian produk Levi's berjumlah RM 300 dan ke atas. Ia terhad kepada 50 pelanggan yang pertama saja. Rugi tau kalau tak grab Levi's DIY Kit ni.


Mommy ni dok membebel panjang-panjang pula. Korang pula, dah shopping ke? Kalau belum, haa pi la shopping lekaih. Tinggai hari ni saja.

Oklah.. Mommy nak sambung shopping juga. Ada lagi barang yang mommy berkenan.hikhik.

LAZADA 


Tiada ulasan:

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292