loading...

Glow V Fit Sesuai Untuk Wanita Bekerjaya Dan Aktif

Assalamualaikum wbt. Glow V Fit | Sesuai Untuk Wanita Bekerjaya Dan Aktif. Menjadi wanita bukanlah mudah. Lebih-lebih lagi yang memikul tanggungjawab sebagai anak, isteri, ibu dan kerjaya. Banyak perkara yang perlu di beri perhatian dan itu memerlukan tenaga yang boleh tahan lama (fit). Di samping sentiasa fit (kekal aktif dan bertenaga), wanita juga perlu menjaga kesihatan dalam dan luaran. Tak mudahkan? Disebabkan terlampau sibuk dengan tugas harian, ramai wanita masa kini tidak dapat meluangkan masa untuk bersenam dan juga menjaga kecantikan. Jadi bagaimanakah wanita hendak menjadi fit sekaligus cantik. Iyer, memang ada caranya. Cara Mommy adalah dengan mengambil supplement Glow V Fit atau di kenali juga dengan nama Jus GVF. 

Jus gvf
Glow V Fit

Glow V Fit

Glow V Fit | Jus GVF adalah formula terbaik dari ekstrak buah delima, vitamin C, Chia Seed, Garcinia Cambogia, Manjakani, Kacip Fatimah dan 13 jenis herba yang berkesan untuk menurunkan berat badan, merapatkan dan menjada dalaman wanita serta memutihkan kulit. So, kalau mommy yang dah berkulit cerah ni makin putih la.. Boleh jadi model blog sendiri. Chia chia... 

Jus GVF
Glow V Fit

Kelebihan-Kelebihan Pengambilan Glow V Fit | Jus GVF

Kelebihan utama pengambilan Glow V Fit | Jus GVF adalah mengawal selera makan dan ini telah terbukti apabila ramai pengguna memberi feedback yang positif.



Antara kelebihan lain apabila mengambil Glow V Fit | Jus GVF secara berterusan adalah:-

  • Menjaga kestabilan gula dan darah
  • Menyekat penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme
  • Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
  • Membuang toksin dan racun dalam tubuh
  • Mengawal berat badan
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Merapatkan bahagian intim
  • Merawat dalam wanita
  • Menghilangkan keputihan
  • Merawat dan memutihkan kulit dari dalam
  • Merawat jerawat, masalah kulit dan kedutan
  • Menambahkan susu badan dengan kurma dan habbatussauda
  • Sebagai tonik untuk menguatkan ketahanan badan
  • Agen awet muda
  • Anti kanser
  • Menukarkan lemak yang tersimpan kepada tenaga
  • Menurunkan kolesterol
  • Menurunkan tekanan darah
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Tidak perlu berlapar dan bersenam
  • Mencegah penyakit kronik
Fuhh banyaknya kelebihan-kelebihan Glow V Fit | Jus GVF jika pengambilan adalah berterusan. Mommy yang baru seminggu consume pun dah terasa ringan badan, tidak mudah letih dan kekal bertenaga. Masalah keputihan yang mommy alami pun semakin kurang. Harap-harap hilang terus. Nak kembali rapat, cantik serta bertenaga macam zaman anak dara dulu-dulu.


Yang masih bergelar anak dara dan berumur atas 15 tahun pun boleh consume tau sebab nanti korang akan jadi lebih cantik, kesihatan dalam yang kuat dan berseri bila jadi tiba hari bahagia nanti. Di samping tu ia juga membantu kelihatan lebih langsing. Boleh la pakai baju pengantin yang di idam-idamkan.

Jus GVF
Glow V Fit

Glow V Fit | Jus GVF ni sesuai untuk ibu menyusu dan berpantang  serta boleh diambil ketika period. Walaubagaimanapun, Glow V Fit | Jus GVF tidak sesuai untuk ibu mengandung, remaja berumur bawah 15 tahun, pesakit jantung dan pesakit kronik. 

Perbezaan dan kesan perubahan perubahan akan di rasa seawal satu minggu. Walaubagaimanapun ia bergantung kepada individu, tahap metabolisme dan hormon. Untuk tindakbalas lebih berkesan, pengguna di galakkan minum air kosong sebanyak 3 liter agar proses pembuangan lemak dan toksin dapat berjalan dengan lancar. Lemak dan toksin dikeluarkan melalui peluh dan kencing. 


Jus GVF
mommy & Glow V Fit

Cara Pengambilan Glow V Fit | Jus GVF

Pengambilan Glow V Fit | Jus GVF amatlah mudah iaitu 2 sudu ( Plastik)  pagi sebelum sarapan dan 2 sudu ( Plastik)  malam sebelum tidur ( PASTIKAN PERUT KOSONG). Senangkan. Sebelum makan pagi dan sebelum tidur. 

Testimoni Glow V Fit | Jus GVF

Berikut adalah testimoni bagi pengguna Glow V Fit | Jus GVF dan telah berjaya dan alami perubahan yang di kehendaki.

Testimoni Glow V Fit
Dah kuruih, cantik dan period teratur..

Testimoni Glow V Fit
Dalaman semakin mantap, kulit semakin lembap dan tak penat..

Testimoni Glow V Fit
Miss V bersih dan tak penat

Testimoni Glow V Fit
Kulit kusam tiada, Miss V mantap

Testimoni Glow V Fit
Kurus dengan hanya 2 botol..
Oklah bagi yang berminat untuk mencuba dan consume Glow V Fit | Jus GVF, bolehlah hubungi di contact number berikut:

Latifah Abu Bakar
013 669 3620 
aleynaherbs@gmail.com

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers