Tonjolkan Personaliti Diri Dengan Dashing Elite - Cahaya Hayati

23 Feb 2017

Tonjolkan Personaliti Diri Dengan Dashing Elite

Assalamualaikum wbt.Tonjolkan Personaliti Diri Dengan Dashing Elite

Dari dulu lagi, mommy suka tengok lelaki gayakan rambut. Yang paling suka tengok gaya classmate lelaki berbangsa china. Hensom dan pandai bergaya. Ala-ala gaya korean yang menjadi kesukaan remaja zaman sekarang.

Masa kenal dengan suami pun dulu suka rambut dia  juga sebab dulu dia berambut panjang tapi pandai dia jaga dan gayakan. Tak serabut macam sesetengah lelaki tu... Yang sebenarnya kan serabut tu pun satu gaya jugak. Dulu manalah mommy tahu... kihkih.



Apapun gaya lelaki zaman dulu, kini diperbaharui dan di kreatifkan oleh lelaki-lelaki zaman moden dengan cara memutar, meramas dan menggayakan rambut untuk menghasilkan fesyen tersendiri agar personaliti dan kenyataan itu lebih menonjol.

Dashing Elite

Gaya rambut hebat adalah elemen yang sempurna untuk menjadikan si jejaka kelihatan sofistikated, “cool”, lebih digemari dan bergaya.

Sesetengah lelaki lebih gemar untuk menggunakan satu gaya ke pejabat, dan menukar gaya rambutnya apabila mereka keluar. Paling penting bagi mereka adalah produk penggayaan rambut terbaik yang memudahkan mereka mereka gaya rambut, dan memastikan gaya tersebut kekal sepanjang hari!



ELITE, jenama penggayaan rambut lelaki terulung memahami keperluan seorang jejaka dan percaya bahawa penggayaan rambut boleh membina imej seseorang. Memperkenalkan ELITE On The Go Hair Wax- wax untuk gaya berkekalan!


DASHING ELITE Hair Wax


Rangkaian ELITE Hair Wax dengan formulasi mudah bilas dan mudah digayakan ini hanya memerlukan penggunaan minimum bagi menghasilkan kesan maksimum, semuanya terkandung dalam pembungkusan yang menarik ini. Produk ini membolehkan si jejaka mengubah bentuk gaya tanpa perlu mengaplikasi semula wax bila-bila masa dan di mana sahaja untuk gaya rambut yang baru.

ELITE menjadikan semuanya mustahil untuk lelaki melangkaui batasan bagi mendapatkan gaya rambut yang mereka inginkan. Dengan pek mudah guna ELITE ON THE GO baharu, si jejaka akan sentiasa bersedia untuk tampil bergaya.

DASHING ELITE Hair Wax - Airy Wild



ELITE On The Go Hair Wax

Airy Wild hadir dalam wana jingga terang memberikan rasa ringan, bebas dengan jumlah yang mencukupi untuk melepaskan sisi liar anda!


DASHING ELITE Hair Wax - Rugged Matte



DASHING ELITE Hair Wax - Rugged Matte

Rugged Matte untuk si jejaka yang berbahaya. Bekas kelabu gelap ini mampu menyembunyikan rahsia anda. Tampil lebih serius dengan kurang kilat membuatkan anda kelihatan benar-benar bahaya. 

DASHING ELITE Hair Wax - Shiny Wet


ELITE On The Go Hair Wax

Shiny Wet melangkau lebih berbatu dari yang biasa. Calit pada bekas hijau ini dan gayakan rambut agar kelihatan lebih bersinar, bertekstur dengan hasil yang menakjubkan!


DASHING ELITE Hair Wax - Spiky Web


ELITE On The Go Hair Wax

Spiky Web mencipta gaya lawan graviti yang sentiasa terpacak! Awas: Jejaka yang inginkan sesuatu yang lebih buat dirinya akan menjumpai segalanya dalam bekas merah jambu neon ini.  


DASHING ELITE Hair Wax - Wavy Loose


ELITE On The Go Hair Wax

Wavy Loose menjadikan segalanya santai dan mudah untuk jejaka yang tampil bersahaja. Hanya bekas biru ini yang anda perlukan untuk tampil menawan tanpa tekanan!

ELITE Hair Wax kini boleh didapati dalam dua saiz. Pek 68g berharga RM17.10 setiap satu manakala saiz poket On the Go pula berharga RM5.90 setiap satu.

Cipta apa sahaja gaya rambut yang anda inginkan dengan variasi ELITE yang terdiri daripada fibre, clay ataupun wax. Kini anda tidak akan terhad dengan satu gaya rambut sahaja. ELITE boleh didapati di semua cawangan runcit utama, pasar raya besar dan farmasi terkemuka.  



Tiada ulasan:

Catat Ulasan