Lori Prego Mai Office - Cahaya Hayati

4 Jan 2017

Lori Prego Mai Office

Assalamualaikum wbt.

Hari pertama bekerja di tahun 2017, dah di kejutkan dengan lori Prego datang ke pejabat dan buat promosi. Bijaklah Prego ni sebab buat promo di awal tahun untuk meningkatkan jualan dan menjenamakan jenama dan produk Prego. Mommy suka dengan strategi ni...

prego
Yeay dapat makan pasta free. Sedap!

Berkenaan dengan produk prego pula, memang kena dengan selera mommy. So, tak rugi beli masa Prego buat promosi.

pasta prego
Nampak gumuk pula bila pakai bawal ni. adoi la bila nak kurih pun tak tau

Sempena promosi ini, dapat tabung krismas Prego Campbell's. Boleh la mommy buat isi duit syiling di office sebab bekas syiling comel tu dah penuh.

bank coin
tabung free dengan setiap pembelian produk prego

prego
comei!

Campbell's
Nak ganti bekas syiling ni lahh.


Untuk resepi pula, nanti mommy update di www.cucurkembung.blogspot.my. Blog ni khas untuk resepi saja. 


1 ulasan:

  1. Wahhh... Best nyer dapat beli murah2 ngan hadiah plak tu...

    BalasPadam