Goosini! Goosana! #Gooseyselfie Untuk Menang RM10,000 Sempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre - Cahaya Hayati

27 Dis 2016

Goosini! Goosana! #Gooseyselfie Untuk Menang RM10,000 Sempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre

Assalamualaikum wbt. Goosini! Goosana! #Gooseyselfie Untuk Menang RM10,000 Sempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre.

Korang yang kaki selfie dan kaki kontes meh join #Gooseyselfie sempena pembukaan pasaraya MyTown pada awal tahun 2017 ni. Mana tahu rezeki tahun baru boleh menang wang tunai RM10,000. Dah boleh buat hantaran kahwin. wink wink. Mana tahu rezeki kannn!!!

Untuk pengetahuan korang semua, MyTOWN Shopping Centre adalah penganjur kontes #Gooseyselfie ni. Ni serba sedikit tentang MyTOWN shopping Centre. Baca tau! Sikit jer....


MyTOWN Shopping Centre


MyTown shopping centre adalah pusat membeli belah baru yang akan di buka pada awal tahun 2017. Shopping Centre ini terletak di Jalan Cochrane, Cheras (link ini untuk google maps ke MyTOWN). Untuk makluman juga MyTOWN terletak bersambung dengan IKEA Cheras. Senangnya weihhh, dah shopping kat IKEA.. Boleh sambung shopping dan lepak di MyTOWN. fuhhh best gilerr!


MyTOWN adalah pusat membeli belah yang boleh memuatkan 460 outlet perniagaan. Banyaknya!! dah terbayang semua brand dan branded item di sana. Bestnya. dah tu boleh shopping banyak di bawah satu bumbung. Jimat masa dan tak perlu harungi heavy traffic !


Goosini! Goosana! #Gooseyselfie Untuk Menang RM10,000 Sempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre


Bersempena pembukaan MyTOWN Shopping Centre ini, MyTOWN menganjurkan #Gooseyselfie contest dan berpeluang memenangi RM10,000. Kalau menang boleh shopping sakan di MyTOWN weih!. Teruja giler mommy.


Goosini! Goosana! #Gooseyselfie

Ini #Gooseyselfie mommy. Comelkan mommy! ekeke


Gooseeta Sarawak  #Gooseyselfie

Me as Gim Goosedashion. ... #Gooseyselfie
  • Sila ke laman web https://www.gooseyselfie.com.my/
  • Klik “Join Now”
  • Tekan ''Start"
  • Login dengan akaun Facebook
  • Jawab satu soalan mudah klik Confirm
  • Upload gambar selfie korang
  • Tambah elemen ‘goose’ pada gambar selfie korang bagi nampak cantik dan comel macam mommy. hihi
  • Dah siap terus klik ‘Submit’
  • Jangan lupa share ke Facebook dengan gunakan #GOOSEYSELFIE

Dah tahu kan camna nak join #gooseyselfie? Join la cepat-cepat. Mana tahu dapat hadiah best nanti... 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai #GooseySelfie dan juga MyTOWN Shopping Centre,sila layari laman tertera di bawah :-


Facebook MyTOWN Shopping Centre : https://www.facebook.com/mytownshoppingcentre/
Laman Web MyTOWN Shopping Centre : http://www.mytownkl.com.my/



Tiada ulasan:

Catat Ulasan