Nasi Daging Ayaq Asam Utara Di Permatang Pauh

9:58 PG Cahaya Hayati 2 Comments

Assalamualaikum wbt. Nasi Daging Ayaq Asam Utara Di Permatang Pauh

Semalam mommy repeat makan nasi daging pokok asam, Permatang Pauh. Sedap dan kuantiti sup daging yang dapat pun banyak. Siap boleh share dengan kawan-kawan yang lain jugak. Alhamdulillah.

Hari ni, mommy share pula dengan pengunjung blog mommy. Bukan apa, benda yang baik, makanan yang sedap harus di sebar-sebarkan. Sama-sama kita merasakannya.

Nasi Daging Pokok Asam ni terletak di hadapan Sekolah Kebangsaan Tok kandu, selepas SHELL dan carwash

Selain dari nasi daging, gerai ini juga menawarkan nasi ayam, bihun dan mee sup. 


Bila dah rasa sekali, memang akan repeat. Kalau yang belum pernah datang dan rasai keenakan nasi daging ni, silalah bawa diri tu. Tak menyesal punya.

2 comments:

Inani Hazwani berkata...

Sedapnyaaa !

Eeca Shyaa berkata...

wuuu sedapnyer :3

Pengikut

Google+ Followers