Jus Qalbi Al - Ehsan | Untuk Kesihatan Yang Lebih Baik

11:03 PG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum  wbt. Jus Qalbi Al - Ehsan | Turunkan Paras Kolesterol Dalam Darah

Dalam menjalani kehidupan harian, kita kekadang alpa dengan tahap kesihatan sendiri. Terutamanya apabila kita sihat dan tidak merasa sakit. TAPI, tanpa kita sedar... paras kolesterol, kadar kandungan gula dalam darah tidak berapa baik.

Mommy pun macam tu jugak. Lagi-lagi bila tension.. Memang makan jer lah. Nikmat! Tapi tanpa sedar ia menyebabkan berat badan naik... bila berat badan dah naik, paras gula, kolesterol dan darah pun ikut naik. 

OMG!!! Mommy kena kontrol sekarang... Kalau tak mommy akan sakit sebelum usia  tua. takmo.. takmo...

Dalam menjaga kesihatan dan menurunkan berat badan, mommy lebih suka mengambil makanan atau supplement dari bahan yang memang telah terbukti mampu walaupun di gunakan secara terus tanpa melalui pemprosesan. Contohnya seperti madu, halia dan lemon.

Tapi disebabkan oleh kesibukan mommy, mommy tidak dapat membuatnya sendiri. Kadang-kadang tertinggal dan tidak ambil langsung. ada on dan ada off... kadang off tu sampai berbulan. hehehe.

Itu dulu. Sekarang mommy dah jumpa produk yang BAIK dan menggunakan bahan semulajadi yang boleh membantu mommy menurunkan berat badan, mengurangkan paras kolesterol, gula dan sekaligus menurunkan tekanan darah. 

Produk yang baik ini adalah Jus Qalbi Al-Ehsan.


Jus Qalbi Al-Ehsan


Jus Qalbi Al-Ehsan

Jus Qalbi Al Ehsan adalah jus yang si ekstrak dan si formulasikan dari 5 bahan terpilih iaitu bawang putih, halia, lemon, cuka epal dan madu asli. Bahan-bahan ini terbukti mampu dan terbukti untuk menurunkan paras kolesterol dalam tubuh badan.

Jus Qalbi Al Ehsan di hasilkan tanpa bahan pengawet tiruan. 

Jus Qalbi Al-Ehsan

Kebaikan Jus Qalbi Al Ehsan

  • terbukti mampu menurunkan paras kolesterol dalam tubuh badan
  • mampu membaikpulih dan meransang sistem peredaran darah serta mengurangi risiko berkaitan dengan komplikasi jantung, stroke, sakit dada, darah tinggi, kebas anggota badan
  • mampu memberi dan menjana tenaga tambahan
  • kaya dengan vitamin C yang baik untuk kecantikan kulit, sistem imunisasi dan sistem penghadaman.
  • melegakan selsema
  • menyingkirkan toksin dalam badan
  • menurunkan dan melangsingkan badan
  • banyak lagi sebenarnya dengan pengambilan yang berterusan, anda akan merasa sendiri tahap kesihatan yang bertambah baik.
jus lega

Cara Pengambilan Jus Qalbi Al-Ehsan

Perlu di goncang sebelum minum. Guna sudu plastik sahaja.
  • 1 sudu makan sebelum sarapan
  • 1 sudu makan sebelum tidur

**** Disyorkan di simpan di dalam peti sejuk setelah di buka.

Jus Qalbi Al-Ehsan ini sedap di minum begitu sahaja atau di campurkan sebagai perisa di dalam penyediaan minuman untuk seisi keluarga.

Disebabkan penggunaan bahan semulajadi yang telah terbukti berkesan, kami berkongsi meminum Jus Qalbi Al-Ehsan demi kesihatan dan kesejahteraan bersama. In shaAllah.

Jus Qalbi Al-Ehsan


Harga Jus Qalbi Al-Ehsan

Terdapat 2 jenis botol/ packaging Jus Qalbi Al Ehsan di mana harga yang di tawarkan amatlah berbaloi... 
  • Jus Qalbi 250ml, berharga RM79 (Semenanjung Malaysia), RM89 (Sabah Sarawak). 
  • Jus Qalbi 500ml , berharga RM149 (Semenanjung Malaysia), RM159 (Sabah Sarawak).


Bagi yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut atau Jus Qalbi Al-Ehsan, anda boleh membuat tempahan di FB PAGE OFFICIAL JUS QALBI di SINI atau Instagram Jus Qalbi

Atau anda juga boleh order Jus Qalbi di website algaepark.com.my/product/jus-qalbi-al-ehsan/

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, boleh hubungi pihak 

Algae Park Sdn Bhd 
03-5511 4366/017-7300366/ 017-3730366
 email 
official@algaepark.com.my.

Alamat:
 No.80A, Jalan Renang 13/26 Seksyen 13, Shah Alam.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers