Cuti Panjang 2017

8:00 PG Cahaya Hayati 1 Comments

Assalamualaikum wbt. Cuti Panjang 2017

Mommy baru melihat-lihat kalendar tahun 2017.. Banyaknya perayaan yang berkaitan dengan weekend dan menjadi cuti yang panjang. 

Bestnya sebab boleh plan bercuti jauh dan naik flight. Tahun ni tak sempat. Paling jauh pun pergi ke Kelantan dan PD. 

Dah ada tarikh cuti panjang ni boleh lah tengok-tengok harga flight Air Asia ke ..... Dah book nanti baru kita reveal yer! Muahahaha

cuti perayaan di Malaysia

Korang plan ke mana?

1 comments:

botolsusupuppo berkata...

banyak betul cuti panjang...kena rancang betul2 ..jgn sampai bergaduh dgn rakan sekerja sebab berebut cuti udah la ye

Pengikut

Google+ Followers