loading...

8 Nov 2016

# blog

CPUV Nuffnang | Bila Boleh Cash Out?

Assalamualaikum wbt.

Dah lama tak update tentang Nuffnang. Bukan apa, CPUV yang di terima tak banyak... sendu. Kalau naik pun sebulan dalam 2 ringgit ja. Jeles tengok blogger cik akak tu. Satu CPUV saja boleh dapat ratus-ratus. Apa rahsianya yer? Kalau ikutkan pendedahannya dalam blog, dia kata pastikan PV melebihi 10K setiap hari. Blog mommy? Baru melebihi 300 pv sehari.. Belum capai ribu riban lagi. So, kena usaha lagi mommy.

Lagi RM XX baru capai jumlah minimum untuk cashout. Sabarlah yer. 

CPUV yang ada di blog mommy adalah KFC Cheesy Onion Crunch dan Citra Body Lotion. Bila nak bertambah tak tau.



Oklah setakat ini saja bebelan di petang ini.

2 ulasan:

Nao Mei berkata...

Mak air..hihi...blog ni tak mesra mobile lah..
Cuma on mesra mobile.
Tak pelan pelan je...
Yang penting guna keyword seo. InsyaAllah pasti membantu

Budak Buzy berkata...

saya punya blog dah dekat 2 bulan langsung takda on going...tak tau knapa

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292