loading...

6 Okt 2016

# product review # Review

Dah Lama Tak Print Gambar? Cetak Gambar Lebih Mudah Dengan WePrint

Assalamualaikum wbt. Dah lama tak print gambar

Hi korang. Mommy ni sekejap timbul sekejap tenggelam.. hihi. Maaf bebanyak yer. Mommy ni busy sikit.Hari ni mommy nak share tentang gambar dengan korang. Yang sebenarnya mommy dah lama tak print gambar. Simpan banyak-banyak dalam memory card, pendrive dan di dalam laptop. Bila nak print tak tau... Malas sangat nak pergi ke kedai gambar. Bila nak tengok gambar anak-anak masa kecil kena tengok dalam laptop atau phone. Rasa macam tak puas ja. Kalau boleh nak letak dalam wallet, di meja hiasan atau meja belajar anak-anak, di dinding rumah dan juga dekat worstation di tempat kerja. Hmmm...

Baru-baru ni mommy di perkenalkan dengan WePrint Machine. Ia adalah satu kaedah pencetakan gambar melalui applikasi wechat iaitu WePrint machine yang di perkenalkan dan diasaskan oleh Liberty Printing

Apa itu WePrint?


WePrint adalah sebuah mesin pencetak segera yang dapat mencetak gambar berkualiti tinggi. Pencetak gambar WePrint akan mencetak gambar dalam masa kurang 1 minit. Ia menggunakan aplikasi Wechat.


Mesin pencetak gambar  WePrint dari Liberty Printing ini merupakan mesin pencetak segera yang pertama di perkenalkan di Malaysia.  Ramai telah mencuba dan menyukainya.


Kan mommy kata mommy dah cuba. Inilah gambar yang mommy dapat. Cantik dan berkualiti tinggi.


Ok. Mommy dah lekat kat workstation. Bolehlah pandang muka cik abang dan anak-anak lama-lama. Buat lepas rinduuuuu.


Selain mencetak gambar, pengguna boleh juga memilih untuk mencetak di atas button badge atau magnetic paper. Kalau button badge macam kat bawah ni. Sesekali buat key chain gambar family kan best. Rasa dekat ja dengan family...


Bagaimana Cara Mencetak Gambar Menggunakan WePrint

Dengan hanya 5 langkah mudah di bawah saja, gambar yang kita ingin print akan tersedia...


1. Scan Kod QR dan gunakan aplikasi WeChat
2. Pilih negeri dan juga kapsyen atau event yang anda inginkan
3. Pilih gambar yang ingin anda print dan klik PRINT PHOTO
4. Crop gambar anda dan masukan kod ID yang tertera pada mesin WePrint .
5. Tunggu seketika sehingga gambar anda siap di cetak

Untuk memudahkan korang memahami  cara mencetak menggunakan WePrint, mommy letakkan juga video tutorial WePrint. Senangkan?




Sebab korang pembaca blog mommy yang setia, korang di tawarkan diskaun 10%. Boleh scan QR code di bawah ataupun menggunakan Code: NH1001. TAWARAN ini sah sehingga 30 November 2016 sahaja.

What Can We Print For You? Free Instant High Quality Photo! (Used in QR code)
Kini, Liberty Printing membuka peluang kepada semua untuk memulakan perniagaan mencetak menggunakan WePrint dan lain-lain produk Liberty Printing. WePrint Machine ini amat sesuai untuk pengusaha pakej perkahwinan/ photographer dan juga usahawan -usahawan yang lain. Ini kerana Liberty Printing menawarkan peralatan dan juga latihan kepada yang berminat.

Percayalah ia akan menjadi satu TREND masa kini. Kenapa? Contohnya ketika pergi ke majlis perkahwinan, kita boleh print gambar yang di ambil bersama pengantin, rakan-rakan atau ahli keluarga. Dah print tu boleh terus lekat di wedding guest book. Mesti best kan?

Okaylah bagi yang berminat untuk menjadi usahawan WePrint Machine bolehlah dapatkan maklumat lanjut dari Liberty Printing sendiri. 

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, 
Jalan Harmoni 1A/KU3, 
Kristal Klang Commercial Centre, 
42100 Klang, Selangor.

Hp : 019-985 8151 (Elaine)
Email: order@libertyprinting.com.my
Waktu perniagaan : Isnin hingga Ahad  (9pagi hingga 6petang)

Tiada ulasan:

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292