loading...

17 Okt 2016

# product review

Brace 8 Slimming & Whittening | Wajib Cuba Untuk Cantik Dan Kurus

Assalamualaikum wbt.

Hi uolls!. Mommy nak cerita tentang pengalaman mommy menggunakan produk Brace 8. Mommy guna produk ni sebab berat badan mommy susah nak turut walaupun mommy diet karbohidrat.  Dah diet tapi berat tetap maintain.. Lebih makan sikit naik... Sedihkan!

Tapi mommy tak putus asa dalam usaha mencantikkan diri dan menurunkan berat badan. Mommy cuba pula Brace 8. Brace 8 ini di formulasikan untuk menguruskan dan mencantikkan si pengguna. Siapa tak nak kan? Bila dah cuba, memang mommy puashati sangat. Kalau nak tahu kenapa mommy puashati sangat, korang kena cuba sendiri. hikshiks.. mommy kedekut sikit pagi ni.

Nak habaq juga yang rasa coklat dia sedappp!

Brace 8 Slimming & Whittening

Brace 8 Slimming & Whittening 

Brace 8 Slimming & Whittening adalah formulasi baru yang mampu mengurangkan berat badan serta memutihkan penggunanya. Ini kerana ia mengandungi:-

Collagen

· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

Collagen

· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

Garcinia Combogia

· Merawat masalah perut buncit
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

Hoodia

· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

Guarana

· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan


Aloe Vera

· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Cara Penggunaan/Pemakanan

Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Jangan lupa meminum air masak banyak-banyak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas. 

Harga

1 botol RM210 (SM)
1 botol RM220 (SS)

Isipadu : 300grm

Harga agent Brace Beaute : RM198


Jom Jadi Agent Brace Beuty!!! 


Brace 8 Slimming & Whittening

BRACE BEAUTE merupakan gerbang pusat membeli belah bersistem Affiliate dropship.

BRACE BEAUTE menawarkan 4 pakej utama untuk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus stiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE

1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = Rm198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = Rm198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = Rm198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = Rm198

RM198 adalah harga yang perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan untuk berdaftar dengan Wonder Perfume. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

BONUS PENGENALAN PRODUK BRACE BEAUTE

Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE,membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : Rm40
Level 2 : Rm15
Level 3 : Rm10
Level 4 : Rm5
Level 5 : Rm5
Level 6 : Rm5
Total : Rm80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yg berminat anda sudah mampu mndapat keuntungan sehingga rm80 dengan stiap 1 pakej terjual.

BRACE BEAUTE memberikan anda gaji rm1500- rm3000 sebulan dengan bermodalkan serendah rm198.Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute

JOMM.. TUNGGU APA LAGI.Bertindak segera.....
Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship BRACE BEAUTE

Maklumat lanjut sila hubungi  di talian En Zul Fattah Saleh di talian  0111 684 0717 atau layari laman tertera di bawah :


Facebook: Brace Beute
Website: Brace Beute

2 ulasan:

Inani Hazwani berkata...

Menarikk !

Budy TravellingAddict berkata...

Terima kasih, Maklumat yg sangat bermanfaat

Regards
Budy | Travelling Addict
www.travellingaddict.com

Pengikut

Google+ Followers

Follow Me @cahaya_hayati292