Surat Dari Google Adsense

1:38 PTG Cahaya Hayati 4 Comments

Assalamualaikum wbt.

Nak cerita yang aku dah terima surat dari google adsense sejak akaun adsense terkumpul USD 10. Hihi. 

Jangan pandang mudah sebab surat ni adalah untuk verifi penerima sebelum payment di keluarkan. Dalam surat ni ada code / pin number yang perlu di masukkan dalam google adsense.

Terima notis dari google bahawa surat ini di keluarkan dah lama tapi surat ni melalui perjalanan yang jauh dar France ke Kulim... Maka, selepas sebulan baru sampai.



Dah selamat masukkan pin number tu..

Lepas ni kena rajin update lagi.... Target hujung tahun ni boleh keluarkan adsense. Mampu atau mampu... Tanya diri sendiri. :)

4 comments:

Fieza Sani berkata...

Tahniah...bukan senang nk dpt surat dri GA ni..hehe

Nurul Shahira berkata...

Wah, tahniah. Keep it up Cik Ti. InshaAllah bulan puasa ni boleh pulun naikkan earning :)

Nurul Shahira berkata...

Wah, tahniah. Keep it up Cik Ti. InshaAllah bulan puasa ni boleh pulun naikkan earning :)

iffah hussin berkata...

Cik Ti nama Bonde dah dapat Adsence ni, tapi tak dapat pun no pin ni... untuk apa yea

Pengikut

Google+ Followers