Dapat Juga Tukar Duit Baru

1:40 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Assalamualaikum wbt. Dapat juga tukar duit baru.. Tengok dalam FB, Blog dan Whatsapp semua pakat update duit baru tiada. Dapat tukar duit recycle saja. Banyak bank tiada duit tukar untuk raya..

So, tadi lari keluar sekejap ke bank untuk tukar. Destinasi pertama adalah Bank Islam.. Tanya nak tukar duit. Kaunter minta datang esok sebab untuk hari ni dah habis. 

Then, ke Public Bank kat situ juga... Boleh tukat note RM 5 saja.. Oklah. Tukar dulu untuk note RM5.

Masuk pula CIMB, cakap nak tukar saja... Guard bagitau tinggal note RM10 saja. 

Pastu singgah Alliance Bank pula... Sama seperti CIMB. Tinggal note RM10 saja.

Hmmm...

Mencuba nasib di BSN pula. Alhamdulillah. My Luck... ada note RM1 dan baru.... Setelah 5 Bank di sepanjang Jalan Bagan Luar, Butterworth mommy masuk. huhu

Yang belum tukar tu cepat-cepat la pergi tukar.. 


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers